|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אז ככה הייתי אצל הדיאטנית במכבי (ככה זה שאמא עובדת במכבי ), מדדתי משקל וגובה ולהפתעת הדיאטנית ירדתי 15 קילו ב 4 חודשים (הורדתי 16% מהמשקל שלי ב4 חודשים), הדיאטנית רצתה להרוג אותי, אמרה לי שזה לא בריא וכל השטויות..
סיפרתי לה שאני משתמש בדיאטת דלת פחמימות וכמות חלבון גבוהה וכגרם שומן לכל קילו גוף. כמובן שהיא התנגדה ואמרה שכמות שומן גבוהה יכולה לסתום את העורקים.. בקיצור היא אמרה להורים שלי שאסור לי להמשיך בדיאטה הזאת ובלה בלה בלה ... ועכשיו אני בדילמה ירדתי מ 24%~ שומן ל 15%~ שומן.. מה אתם אומרים להמשיך חיטוב למרות הדיאטנית המפגרת הזאת או לעבור למאסה ? דרך אגב אני התחלתי להשתמש בליפו 6 במהלך החודש האחרון .. נתונים: גובה 173 משקל 65 גיל 17.5 כמו כן אני מתאמן כשנה כאשר מתוכם רק 5 חודשים רציני ו4 חודשים חיטוב. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אני חושב מסה למה אם תעשה חיטוב נגיד ל12 ואז מסה חבל תחזור לאותם אחוזי שומן תנסה לעלות נקי ואז שתעלה עוד מסה כבר חיטוב טוב
אל תקשיב לדיאטנטיות המפגרות האלה שאומרות לא לאכול אחרי 6 ולהפריד חלבון מפחמימה כי זה "משמין" |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי באמת שאל תקשיב לדיאטניות... יש כאלה שיגידו שאבקת חלבון עושה לך סרטן וכאלה...
באמת שהן גומרות איזה קורס מפגר ב-10 ש''ח וסתם מטעות אנשים אחרי זה
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() אין לך מה לעשות חיטוב. אתה שוקל 65 על מטר 1.73 , זה לא שמן ואתה על אחוז שומן גבוהה כי המסת שריר שלך נמוכה מאוד. תעשה מסה יש לך הרבה זמן עד לחיטוב
#7 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
תיקון: הן עושות תואר אקדמי במדעי התזונה 3 שנים ולאחר מכן חצי שנה סטאז'. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תודה על התגובות, ניראה לי שאני ימשיך את החיטוב עוד חודש ..
|
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה עושה חיטוב וזה הדבר הכי טיפשי במצבך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תתחיל מאסה נקייה.
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כי הם גם בני אדם וכמו כל אחד אחר גם הם מושפעים ממיתוסים כאלה ואחרים... דיאטנית שלא למדה תזונת ספורטאים (כמו אחותי), למדו שיש x חלבון שצריך לאכול ויותר מה-x הזה יעשה לך נזק.. מי שלמד תזונת ספורטאים למד דברים אחרת.
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עם היהא הייתה אומרת לאמא שלך שתתן לך לקפוץ מהגג היא תסכים?
כמו שאמרו פה דיאטטניות תמיד אומרות שאתם חייבים פחמימות שומנים חלבונים בשביל לתת "דלק לגוף" אבל עם תגיד להם אפשר להשתמש בתפריט דל פחחימיה היא אומרת שאתה תקרוס מידי..(ורק הן נראות כמו טנק שרמן) תמשיך אחי בתור אחד שמשתמש גם בליפו הייתי מנצל אותו עד הסוף!
#15 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני שואל את עצמי איך זה שסומכים יותר על אנשים בפורום מאשר על תזונאיות. אני לא אומר שהן תמיד צודקות, אבל אנשים פה לא באמת יודעים למה הן טועות (אם בכלל) ורק כותבים "אההה מסה מסה היא מבלבלת במח אההה לאכול 500 גרם חלבון ביום"
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ם נכון אבל מצד שני יש תאנשים שיודעים שהם טיפה מבינים ..אבל זה לא קשור אני דווקא מתפלא איך זה שאנשים פה בפורום(לא כולם כן?) שהם לא רופאים לא לומדים רפואה ואין להם שום הכשרה יודעים טוב יותר מתזונאים שלמדו3 שנים
|
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אם אני יתחיל מסה נקייה תוך חודשיים אני יהיה שוב 18-19 % שומן וממש לא בא לי חיטוב של 3-4 חודשים .. ניראה ל ישאני ימשיך את החיטוב עוד חודש, יגיע ל 12% שומן ומשם אני יתחיל מסה נקייה |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי אתה עושה טעות עם החיטוב אחי .. המשקל שלך עכשיו בסדר גמור אין לך מה לרדת עוד תן מסה נקיה
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, מי שאמר שדיאטנית עושה קורס ב10 שקל, אתה מדבר שטויות, יש להן תואר שהן לומדות אליו 3 שנים.
עכשיו, בדרך כלל דיאטנית היא יותר בשביל בן אדם רגיל, אם אני לא טועה(ויכול להיות שכן), היא בטח אמרה לך שאתה גם אוכל יותר מדי חלבון וכל מני שטויות כאלה... כי מבחינתן אתה צרךי לאכול איזה 1 גרם חלבון על כל משקל גוף(שוב, יש מצב שאני טועה, אבל אני די בטוח שזה ככה), הן גם לא כל כך יודעות מה זה שומן איכותי(לי אישית יש ידידה שהיא תזונאית, והיא חושבת שחמאת בוטנים, זה לא מקור לשומן איכותי, כמובן שהיא טועה). קיצר אחי, דיאטנית זה יותר בשביל בן אדם רגיל, שמחפש להרזות, לא לאחד שמתאמן, ומחפש להתחטב... אם אתה רוצה משהו שיעזור לך בחיטוב, אתה צריך לדבר עם מומחה, כמו גיל גרנות למשל, או משהו אחר שמתעסק בתחום. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|