|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשהתחלתי להתאמן לפני חודש הייתי 48.6 קילו ומאז התחלתי לאכול יותר וגם יותר בריא ומדדתי היום אני 51.3(אני עובד הרבה על אירובי) וגם לא גבהתי בצורה משמעותית. אז אם אני אמשיך ככה אני בעצם יעשה מסה וחיטוב בו זמנית?או שעדיף לא להתאמן ולטחון מלא להגיע ל-65 קילו ואז לעשות חיטוב?או לעלות במשקל לאט וגם לחטב כמו שאני עושה עכשיו
ועכשיו השאלה שלי היא כזאת אם שרפתי 300 קלוריות באימון כמה גרם זה בערך? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא טיפה באתר פה
תנסה להגיע ל 100-120 גרם חלבון ביום, תשלב קצת אגוזים,שקדים ושמן זית למקורות שומן, פחמימות מורכבות ב-3 הארוחות המוצקות של היום ועוד 2-3 ארוחות ביניים. לא כ"כ ממליץ לך להתחיל להרכיב תפריטים ולהכנס לבלאגן החישובי הזה מכיוון שהמשקל שלך נמוך מאוד ואתה בסופו של דבר צריך לעלות, אבל כן חשוב שתקרא קצת בשביל לדעת למה הגוף זקוק, וכך תדע במידה מסויימת כמה אתה מכניס לגוף במשך היום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אי אפשר לעשות חיטוב תוך מסה בקטע של מאזן קלורי כאילו אם אתה במינוס אתה חיטוב אם +מסה
באמת תקרא טיפה מאמרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תקרא מאמרים תסתכל מה מתאים לך ומה אתה רוצה.. תחזור עם שאלות נשמח לעזור לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתם אותי.. אני כרגע עולה במשקל ולא צומח הרבה.. אז שאלתי האם הגוף שלי ייראה חטוב למרות שאני עולה במשקל ומתאמן(יש לי מאזן ואני לא נוגע בממתקים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תראה.. אירובי עוזר בשריפת קלוריות וזה לא דבר שנרצה בזמן מאסה, אבל מצד שני חשוב לשמור על סיבולת לב - ריאה.
אם אתה יכול לעשות אירובי ולהעלות במשקל, חביבי יש לך חילוף חומרים איטי.. תזהר לא להשמין יותר מדי כי מין הסתם יהיה לך קשה לחטב.. **להשמין זה לא לעלות במשקל, להשמין זה לעלות במסת שומן. וכל 7700 קל' שוות לקילו אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|