|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ערב טוב
עקב בעיות בעבר בגב (מתיחת רצועה במהלך השירות) הגב לא עמיד בהתעללויות כמו שאר הגוף. כאשר אני עובד על חתירה עם דאמ בל - אני מרים כמעט 40 קילו ב 8 חזרות של 3 סטים, אבל בעבודה בתרגיל בנט אובר רוא אני לא יכול להעמיס אפילו חצי מהמשקל כל צד, כי אני פשוט שורף חצי שבוע לאחר מכן עקב כאבים עזים. איך מתקדמים? האם עבודה בחתירה של כל יד אפקטיבית כמו עבודה רגילה עם מוט? (את הטכניקה אני מכיר: דואג לגב ישר פלס, וכמה שפחות ניעות, אבל זה עדיין לא זה)
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כנראה את עושה משהו לא נכון, אבל לא משנה, זה לא מה ששאלת.
מסור זה יעיל כמו בנט, רק שלרוב ניתן להעמיס יותר משקל בבנט אובר במוט מאשר בדאמבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם אני אעבוד ב fbw (במתכונת 5x5)עם מסור במקום בנט אובר, אני לא מאבד מאפקטיביות האימון?
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל תרגיל שונה מתרגיל אחר.
למרות שהתנועות זהות וכל זה, טווח התנועה והשרירים המייציבים אינם זהים ולכן יש חשיבות גדולה לשנות תרגילים מידי פעם. Bent over לא יהיה כמו מסור, זה פשוט שונה למרות ששינהם עובדםי על הרחב גבי. בכל מקרה, תתחיל בלחזק את הגב התחתון-זופקי גב. את זה תעשה בפשיטות גוו על ספספל (נראה לי ספספל רומי), ואחרי מספר שבועות תעבור לדדליפט במשקלים מאוד מאוד קלים או bent over במשקלים מאוד קלים. לתת דגש לטכניקה ולא לעבוד כמו משוגע ולנסות להקפיץ משקלים בצורה קיצונית, כי כך בעצם תיפצע. מצא מאמן איכותי, שיבדוק, יסתכל וישגיח ואז תתקדם הלאה. בהצלחה!!!
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אני לא הייתי מייעץ דבר כזה...אתה לא יודע מההבעיה בדיוק הרבה בעוית גב נובעות מזוקפי גב חזקים מידי כך שלאמן אותם יותר רק יחמיר ספסל רומי עובד בעיקר על גלוטאוס והאמסטרינגס תזהר במה שאתה מייעץ....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
אז איך לעזאזל צריך להתנהל עם הדבר הזה? |
|