|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חברים,
לאחר שקצת חרשתי את הפורום הבנתי שנמצאים פה הטובים ביותר. אבקש את עזרתכם וביקורתכם על התוכנית... קצת על נתוני הפתיחה שלי בן 21 גובה : 185 משקל : 71 יש לי רצון עצום לעלות במסה, מבחינה גנטית זה קצת לא הולך...:-( התוכנית הזו התחילה לפני כשבוע לאחר שהייתי חודשיים פלוס עובד לא מסודר לפי A-B כיום אני מתאמן חמש פעמים בשבוע ABC*AB CAB*CA BAC*AB וכן הלאה...אני עובד עם התוכנית שבוע והיא נועדה לחודש..חודש וחצי בתקופה שאני עובד טוב חודשיים-שלושה עליתי רק קילו וחצי וזה מתסכל... A חזה + יד קדמית חזה 1. לחיצת חזה כנגד מוט 10-11 *3 50 שניות מנוחה (סט ראשון תואם לטווח,סטים הבאים מעל אמורים להיות מינימום 6 חזרות) 2. פרפר כנגד משקולות בשיפוע עליון 12-14/לחיצת חזה כנגד מוט שיפוע עליון (סופר סט ) 3. פרפר כנגד משקולות בשיפוע תחתון 12-14/לחיצת חזה כנגד מוט שיפוע תחתון (סופר סט) 4. פרפר בשכיבה כנגד משקולות 12-14 יבוצע בשיטת peak contraction מנוחה 30 שניות 5. פרפר יד אחת בעמידה כנגד פולי עליון 6-7 יבוצע בציטינג סיסטם. יד קדמית 1. כפיפת מרפקים כנגד מוט פרמידה עולה( סט ראשון 12-14)*4 2. כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון 8-9 חזרות יבוצע בשיטת peak contraction ובשיטת burning system 3.כפיפת מרפק יד אחת כנגד פולי תחתון 6-7 חזרות יבוצע בשיטת ציטינג סיסטם. B גב, יד קדמית גב 1. משיכה כנגד פולי עליון מצב רגיל 10-11*3 50 שניות מנוחה (סט ראשון תואם לטווח,סטים הבאים מעל אמורים להיות מינימום 6 חזרות). 2. פול וובר בשכיבה כנגד משקולת 12-14 / מתח. (סופר סט) 3. פול וובר בעמידה כנגד פולי עליון 12-14/ משיכה כנגד פולי עליון מצב צר 12-14 (סופר סט) 4. קירוב כנגד פולי עליון בעמידה 12-14 יבוצע בשיטת peak contraction מנוחה 30 שניות 5. קירוב כנגד פולי עליון יד אחת 6-7 יבוצע בציטינג סיסטם יד אחורית 1. פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה פרמידה עולה( סט ראשון 12-14)*4 2. פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 8-9 חזרות יבוצע בשיטת peak contraction ובשיטת Buring system 3. פשיטת מרפק יד אחת כנגד פולי עליון 6-7 חזרות יבוצע בשיטת ציטינג סיסטם C רגליים וכפתפיים רגליים 1. לחיצת רגליים כנגד מכונה *3 50 שניות מנוחה (סט ראשון תואם לטווח 10-11,סטים הבאים מעל אמורים להיות מינימום 6 חזרות). 2. פשיטת רגליים כנגד מכונה12-14/ כפיפת ברכיים כנגד מכונה 12-14 (סופר סט) 3. כפיפת כפית בעמידה כנגד סמית 12-14/ מכרעים כנגד משקולות 12-14(כל רגל 6) (סופר סט) 4. כפיפת כפית כנגד מכונה (לחיצת רגליים) 6-7 חזרות שימוש ציטינג סיסטם - 50 שניות מנוחה *3 5. כפיפת כפית כנגד מכונה (מכונה מיוחדת בישיבה) 15-17 חזרות 30 שניות מנוחה . כתפיים 1. לחיצת ארנולד 6-7 חזרות *3 שימוש בציטינג סיסטם דקה מנוחה. 2. לחיצת כתפיים כנגד מוט 10-11 חזרות * 3 50 שניות מנוחה (סט ראשון תואם לטווח,סטים הבאים מעל אמורים להיות מינימום 6 חזרות). 3. חתירה מצב רחב כנגד טי באר פירמידה עולה *4 דקה מנוחה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|