|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כתבה חדשה שלי
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=82
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לפני הכל הכתבה מצויינת.
לגבי התוכן: כל הקטע של האירובי מאוד נכון, תעשו אירובי, תנצלו את הזמן, כל חצי שעה היא זמן שניתן לנצל לאירובי. לגבי מתיחות - אין צורך, באמת שהנושא כבר נידון מספר לא מבוטל של פעמים, חימום לפני אימון צריך להיות מתיחות דינמיות (ע"ע סט חימום בסקוואט לדוגמא) ולא לכלול מתיחות סטטיות או פעילות אירובית. שיטת האימונים היא אומנם אינדיבידואלית, אבל יש צורך לשים דגש על המנעות מתרגילים ש"יבזבזו" את הזמן היקר שלכם במכון, ולתת דגש לתרגילים המורכבים והכבדים - אלו שיפיקו מקסימום תוצאות במינימום זמן. אגב, במידה ומתאמנים 2-3 פעמים בשבוע על אותה קבוצת שרירים יש להמנע מהגעה לכישלון אחרת לא תהיה התקדמות, מערכת העצבים לא תחלים מהאימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני תמיד לפני שאני נכנס לפורום אני בודק אם יש מאמרים חדשים..
בכל זאת מאמר מצויין אני מקווה שאני לא אגיע למצבים כאלה אבל אם כן לפחות אני אדע איך להתמודד d: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא קראתי עדיין, אבל תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה את קורא כשל? למצב בו אתה לא מסיים את כל ה10 חזרות נניח עוצר ב8 או כשאתה דוחק בכל הכוח ולא מגיע למלוא התנועה נניח בחזרה ה9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() זה אומר שכשאתה מרגיש שאת החזרה הבאה אתה לא בטוח תסיים תעצור, זה דורש הרבה ניסיון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|