|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה הגיוני שלחלב יש gi נמוך אבל הוא מקפיץ את האינסולין בכל זאת (יכול להיות שאני מבלבל משהו?)
בכל מקרה איך החלב שונה ממוצי חלב לא נוזליים שאינם מקפיצים את האינסולין. ואם החלב מקפיץ את האינסולין האם רצוי מלהימנע ממנו במהלך היום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא מקפיץ אינסולין, יש לו תגובה טובה לאינסולין
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 1000 ימים. מתי יחזור הביתה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה אומר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() סוכר הלקטוז הקיים במוצרי חלב הוא המביא לתגובה אינסולינית גבוהה יחסית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|