|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
איזה תרגיל יותר טוב לטרפזים שראגים או הרמות מוט לכתפיים?
מה יותר טוב לטרפזים שראגים:
http://exrx.net/WeightExercises/Trap...r/BBShrug.html או הרמות מוט לכתפיים: http://exrx.net/WeightExercises/Delt...prightRow.html מה אתם אומרים? תודה מראש(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר חדש
|
![]() שמע לא יודע מה עובד עלייך
אבל עליי הכי טוב עבד לעשות דדליפט כבד
![]() |
#3 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() מובן ששראגים מפני שהם עובדים על הטרפזים.
והתרגיל השני עובד יותר על כתפיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
ההרמת מוט זה הכי טוב לטרפזים אחרי זה השראגים וזה עוד גם על כתפיים אבל שריר מטרה זה טרפזים אל תתבלבל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שראגים!!!
תנסה ותראה כמה זה טוב. דרך אגב הרמת מוט לכתפיים = לא בריא: http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/betteru26.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהב יותר, הרמת מוט לכתפיים, אני מבצע את זה עם חגורת עור ומוט W.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר חדש
|
![]() תיקרא עוד פעם ותיראה שביגלל הזוית של הכתף בהרמה הורסת לך את הכתף
סליחה אם אתם לא מבינים כלום ממה שאני אומר אני פשוט עכשיו יושב פה על נרגילה ומרוב שיש לי סחרחורת אני לא יכול לירשם
![]() |
#11 |
אזהרה 1
|
![]() [quote=dorav]כן אבל כתוב באתר שמה ששריר המטרה זה כתף אמצעית!
אז כתוב שם לך תקרא בMUSCLE על התרגיל הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה שגם כתוב שם שלחיצת כתפיים מאחורי הראש לא מומלץ,
Wtf !! זה התרגיל החביב עלי לכתפיים ~!~ סתם חרטטנים תבצע את התרגיל נכון וכשורה ותמנע מפציעות זה הכל.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כמעט כל תרגיל מאחורי הראש מפעיל תרצועות של הכתפיים בצורה לא טבעית וזה עלול לגרום לפציעות שאל את compex הוא אימת את דברי באיזה פוסט בפציעות ספורט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר חדש
|
![]() אתה צוחק עליי?
לחיצת כתפיים מאחורי הראש זה מה שגורם את רוב הפציעות בכתף!!!!!
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא!
תעשה כמוני תעביר הכל לפנים. כל ההורדות דחיקות וכו' תעשה לאזור החזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
זה מסוכן הכל מאחורי הגב אם אתה עושה את זה בתנועה מלאה אתה תרגיש את הכתף שלך נשחקת(ניראה לי שככה רושמים את זה)ואת סתם תיגרום לך לפציעות
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=הפצצה מעפולה]
ציטוט:
הטרפזים עובדים בעקיפין ואין פה עבודה ישירה עליהם....לפי מה שכתוב אני לא מכיר את האתר muscle אז אם אתה יכול בבקשה תן לי קישור... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() [quote=dorav]
ציטוט:
אם אתה רוצה לבודד את הטרפזים תעשה את השארג אם יש לך אימון כתפיים גב או כתפיים טרפזים תעשה את החתיקה בעמידה אחלה תרגיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |