|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בצהריים טובים, כמו שחברים הפורום המליצו, ישבתי אתמול וקראתי כל הלילה
כל מה שיכולתי על תזונה, הכנתי לי תפריט, אשמח לקבל דעות והמלצות לגביו. ארוחת בוקר: ברנפלקס 2 כוסות, 158 קלוריות חלב 3% כוס, 116 קלוריות ארוחה 2: לחם חיטה מלאה, 4 פרוסות קוטג' 5% 60 גרם (פחות או יותר רבע גביע) מלפפון + עגבניה ארוחה 3: אורז לבן מבושקל, 2כוסות פסטרמה דלת שומן, 100 גרם (אני יודע, מה הקשר פסטרמה ? פשוט אוהב) עדשים מבושלים, 50 גרם או תירס, 50 גרם סלט ירקות ארוחה 4: 2 חלבון ביצים קשות לחם חיטה מלאה, 3 פרוסות מלפפון + עגבניה ארוחה 5: (לפני אימון) קוטג' 5% 60 גרם לחם חיטה מלאה, 3 פרוסות מלפפון ארוחה 6 : (ממש לפני האימון וישר אחרי אימון) תפוח או כלשהו פרי ארוחה 7: (עד שעה לאחר האימו) לחם חיטה מלאה, 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן, 100 גרם כף תירס מלפפון +עגבניה ארוחה 8: (ליפני שינה) ברנפלקס ,2 כוסות חלב בקרטון 1%, 2 כוסות סכך הכל: קלוריות: 2835 חלבון: 163 גרם שומן: 29.4 גרם פחמימות: 471 גרם סיבית תזונתיים: 25.8 גרם זהו, אשמח לקבל דעות. ושאלה קטנה, משהו שעוד לא ממש הבנתי, הגוף שלי שורף ב24 שעות ללא פעילות ספורטיבית בין 1600 ל 1700 קלוריות בכמה קלוריות מעל ממולץ שהתפריט יהיה בנוי ? אני במאסה, גובהה מטר 73 שוקל 69 |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|