|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להשים דגש על ידיים ואני נותן עוד עבודה בעצימות בינונית באימונים של גב וחזה תגידו מה דעתכם על החלוקה הזאת..
A חזה- יד אחורית חזה: לחיצת חזה במוט 4X6 לחיצת חזה על ספה עם משקולות 3X10+דרופ סט של 6 לחיצת חזה על ספה כנגד משקולות בזוית של 30 4X8 פתיחת ידיים על ספה בזוית 30 3X12 מקבילים 3XMAX יד אחורית: לחיצה צרפתית 2X8 הורדת מוט וי 2X6 Bגב- יד קידמית - טרפז גב: מתח 3XMAX T BAR 4X8 + דרופ סט של 6 פולי עליון רחב 3X10 מסור 4X12 חתירה בישיבה (מכשיר) 3X8 יד קידמית: כפיפות מרפקים כנגד מוט ישר 2X10 כפיפות מרפקים כנגד פולי תחתון עם חבל 2X8 טרפז: שראגס במוט C כתפיים - רגליים רגל קידמית: לג פרס 5X8 פשיטת ברכיים 4X10 (אני לא עושה סקוואטים וכל זה אז אין לי הרבה אפשרויות..) רגל אחורית: כפיפות ברכיים 4X10 תאומים: הרמת עקב בישיבה 3X15 כתפיים: לחיצת כתפיים במוט חופשי 4X6 לחיצת כתפיים בחוט חופשי לעורף 3X10 סופר סט: הרמת ידיים (כל יד בנפרד) קדימה עם משקולות (לא זוכר את השם) 3X8 הנפות לצדדים 3X8 D יד קידמית- יד אחורית - אמות יד אחורית: לחיצה בידיים צמודות 4X8 לחיצה צרפתית 4X10 פוש דאון 3X6 מקבילים 1XMAX (צמוד) יד קידמית: כפיפות מרפקים כנגד מוט ישר 4X8 כפיפות מרפקים בזוית 30 כזגד משקולות (כל יד בנפרד) 4X10 סופר סט: פריצ'ר 2X10 כפיפות מרפקים כנגד משקולות בישיבה 2X8 אמות: כפיפות עם מוט ישר בעמידה מאחורי הגוף 3X12 תודה לעונים מי שלא מבין שלא יבלבל סתם... ![]() יתיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אה שכחתי נתונים עליי
מתאמן שנה ושלוש חודשים גובה מטר 84 ושוקל 74 הצטרה עליה במסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש סיבה מיוחדת שאתה מאמן ידיים דווקה פעמיים בשבוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כי הידיים אצלי קטנות בהרבה יחסית לגוף ולדעתי אין פרופורצייה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הידיים שלך קטנות כי אתה עובד עליהם יותר מידי הכמות סטים שיש לך לידיים לשבוע זה פשוט טירוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() הדבר היחיד שאני יכול להגיד שזה "מעניין"...
לטעמי תחלק את זה ככה: גב כתפיים רגליים חזה ידיים משו כזה... וגם עבדתי פעם ככה: גב+טרפזים+גב תחתון חזה כתפיים רגליים ידיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() תוריד קצת תרגילים מהבייספס
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תפרסם תמונות שלך בפורום תמונות...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תמונות אצל חבר הוא צריך לשלוח לי ואני צריך לצלם עוד כמה תמונות של כל הגוף...
אני אחד שאין לי בעיה להתאושש מהר.. ותחשבו על זה שהידיים מקבלות מאז האימון יומיים מנוחה בערך כי היד אחורית עובדת בכתפיים נגיד.. לא רציני אבל... אני דווקא בתוכניות אחרות לא מגזים בסטים בכלל שהייתי עובד בטיפה סטים בabcd לפני 4 חודשים גדלתי קצת ושעברתי לab פעמיים בשבוע גדלתי הרבה יותר... בגלל זה אני מעדיף לעשות ככה.. איך התוכנית בכללי? יש מה לשפר? ערכתי את התוכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא לנסות חזה, גב, כתף יד אחורית, רגליים יד קדמית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כי אני רוצה לעשות יד קידמית ואחורית פעמיים בשבוע
ואז יוציא לי A: חזה יד אחורית (4 סטים ב-70% מהכוח) B: גב יד קידמית (4 סטים ב-70% מהכוח) X הפסקה C: רגליים- כתפיים *(כאשר יש לי יומיים הפסקה אז אני יכול יותר להשקיע באימון D שהוא ידיים ) D: יד קידמית- יד אחורית (100% מהכוח) X הפסקה X הפסקה ועוד שבוע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לתת תגובה ולהגיד אם התוכנית טובה או לא בבקשה...
כל אחד עונה לי משהו אחר ולא מתמקד בתשובה שאני ביקשתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, אין תוכנית טובה תוכנית לא טובה, הכל אינדיבידואלי, תנסה, אם עובד טוב היא טובה, אם לא היא לא. אתה רוצה לעבוד ככה, אני אישית לא הייתי עובד ככה פעמיים בשבוע ידיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() טוב סבבה תודה אחי...
לדעתי לא תיהיה לי בעיה אם התוכנית הזאת.. יש לי יומיים שלמים של מנוחה ככה שאני גם לא עובד חזק בימים הראשונים של הידיים.. באימון D אני נותן הכול כשאני כבר מוכן... אחרי ההתאוששות.. אני יראה בשבועיים הראשונים איך הולך ולפי זה אני יחליט.. לבנתיים אני בhst |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|