|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כאשר אני צריך לצרוך 2 גרם חלבון על כל קילו בגופי אני צריך להחשיב את החלובן הלא מלא?
כי בניתי תפריט והלחם המלא פשוט מוצץ לי אותו בחלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כן, מחשיבים חלבון לא מלא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() פותח האשכול כך עצה- תן 1.5/6 גרם חלבון מלא בתפריט וכך השאר (הלא מלא ) ישלים לך את כמות החלבון ל2-2.2 גרם לכל קילו (בערך כן?)
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב קטניות בתפריט ואז זה יהפוך לחבון מלא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 2,445
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() יש הרבה ויכוחים בעניין אני אישית לאור המחקרים מאמין שלא חייבים שכל החלבון יהיה מלא כלומר לספור גם את הלא מלא
__________________
"אין לא יכול! יש לא יכולה!!!" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|