|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: חייל בצה"ל, כוריאוגרף בלהקה
חדר כושר: Bodyline
|
![]() שלום לכולם,
אני לא כתבתי פה אף פעם, אבל קורא המון. אני מתאמן 5 חודשים ועובד לפי תפריט של ישראלבודי, וריציתי לקבל חוות דעת/המלצות נוספות לגבי אופן ההתקדמות + דגשים והצעות לשיפור. נתחיל קודם בנתונים. התחלתי את הדרך במשקל של 94 קילו, היקף זרוע של 37 ס"מ והיקף טבור של 99 ס"מ. ההתקדמות: חודש ראשון: משקל - 94.5, היקף זרוע - 39, היקף טבור 95 חודש שני: משקל - 93.7, היקף זרוע - 39.7, היקף טבור 92.8 חודש שלישי: משקל - 90.9, היקף זרוע - 39.7, היקף טבור 88.2 חודש רביעי: משקל - 89, היקף זרוע - 39.4, היקף טבור 84.2 ביום ראשון אני הולך לעוד פגישה, ונראה מה הלך בחודש האחרון. תפריט: בוקר כוס ברנפלקס גביע קוטג' 0.5% 5 שקדים כמוסת אומגה 3 צהריים שתי כפות פחמימה (אורז, ספגטי, תפו"א וכו') נתח חזה עוף/דג ירקות ביניים 2 פרוסות לחם קל 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן כפית טחינה אימון אחרי אימון כף וחצי אבקת חלבון + 3 תמרים/בננה ערב גביע קוטג' 0.5%/קופסת טונה במים ירקות לפני שינה קופסת טונה במים/גביע קוטג' 0.5% אימונים:כרגע אני עושה abc. ארבעה תרגילים של 4x8-12 לשריר גדול, ו-3 תרגילים של 3x10 לשריר קטן. חוץ מזה, אני לוקח כבר חודש קריאטין, ולוקח גם קסנדרין. אשמח לתגובות/הצעות/דגשים... תודה מראש! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|