|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זאת תכנית האימונים שבנו לי במכון כושר ואני מתאמן בה כבר כחודש .
נראה לכם שהיא בסדר ? [ ואממ זה לפי מה שאני זוכר, אני לא בטוח לגבי השמות של התרגילים >< ] חזה : לחיצת חזה 3x15 כתפיים : לחיצת כתפיים 3x12 גב: פולי עליון רחב לפנים 3x15 רגליים: לחיצת תאומים בישיבה 3x15 פשיטת ברכיים 3x15 יד אחורית [ נראה לי חח] פשיטת מרפקים 3x15 יד קדמית[גם לגבי זה לא בטוח חח ] כפיפת מרפקים 3x15 בטן הרמות ברכיים 3x15 כפיפות בטן 3x25 גב תחתון פשיטת גב תחתון 3x10 וו זהו כעיקרון (: כל האימון כולל מתיחות בהתחלה וחימום קל לוקח לי בערך שעה ורבע . נראה לכם שזה בסדר ? אולי צריך כבר להתחיל תכנית עם חלוקה ? Ab או משו ? תודה מראש לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() על הפנים.
למה לכל השרירים יש אותה כמות סטים? תעשה 6 לגדולים, 2-3 לקטנים. או שפשוט תעבור לab. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה לי כמו תכנית "היכרות עם חדר כושר" למתחיל
אם אתה בחודשים הראשונים של האימון זה יעבוד אם לא, לזרוק את זה לזבל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לחודש ראשון זה בסדר
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אה אממ אוקיי תודה לכולם (:
אזז בדיוק עכשיו סיימתי חודש ראשון ,אז כדאי לעבור למשהו אחר לדעתכם ? [ אגב , נתונים : גובה 1.88 , משקל 69 , הייתי על 11 אחוזי שומן לפני חודש ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תתחיל בהדרגה לעבור לתרגילים מורכבים, עם משקל קטן וטכניקה נכונה (תבצע מס' גדול יחסית של חזרות, בכדי ללמוד פרפקט את התנועה).
דוג' - סקוואטים, חתירה לגב. חוץ מזה, אתה יכול להעלות סטים לשרירים גדולים (4-6 סטים) ולהיות על 2-3 לקטנים. כמובן בהדרגה תעלה משקלים ותתחיל לעבוד על טווחי חזרות שמתאימות להיפרטרופיה - 6-12. הקפד על זמני מנוחות מתאימות - 60-90 שניות.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|