|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי שאלה בקשר חזרה לאימונים
לפני שנה וקצת בערך הייתי מתאמן הייתי 85 ק''ג על משהו כמו 14 אחוזי שומן ואני 174 ואז טסתי לתאילנד ל 40 יום והורדתי 10 ק"ג בקיצור מאז אני מתאמן בבית אבל לא רציני משהו כמו 40 דקות אימון עכשיו אני מתכוון להרשם לחדר כושר עוד חודשיים בערך והשאלה שלי אם אני יוכל לחזור תוך 3-4 חודשים בערך למה שהייתי כי הבנתי שיש דבר שנקרא זיכרון שריר אבל מצד שני הבנתי גם שזה יכול להיות קשה כי הגוף כבר חווה גירויים בעבר ויותר קשה עכשיו לתת גירוי לשרירים אז אני לא יודע איפה זה עומד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין בדיוק מה השאלה..
בכל מקרה,יש דבר שנקרא זיכרון שריר, עברו סה"כ 40 יום, זה אומר שכשתחזור לאימונים יהיה לך פונטנציאל לעלייה במסת השריר בגלל זיכרון השריר. שיהיה בהצלחה. טיפ: שב כל לילה איזה 10 דקות עם הבייספס שלך תריץ איתו נוסטלגיות סטייל "זוכר איך היינו עושים כפיפת מרפק בדאמבלים עם 20 קילו? איזה כיף היה וזה.." זה מעודד את הזיכרון שריר.
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() זיכרון שריר הוא למשך 14 יום בעיקר ,לא יודע כמה אפקטיבי זה יהיה לגבי 40 יום.
בכל מקרה תחזור להתאמן ויהיה בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() ג'וקר אני לא אומר שהארדקור צודק, אבל אני בהחלט אומר שאתה לא הוספת לשאלה של הבחור, אז אל לך להגיב ככה לבנאדם שמשקיע בפורום מת כמו תזונה ותוספים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() שוב אני אתקן ואבהיר את עצמי אולי לא הבנתם נכון את התגובה.
התכוונתי שלאחר מנוחה של שבועיים ניתן לחזור ישר לאותם משקלים שלפני המנוחה,לעומת זאת לאחר 40 יום זה יהיה קשה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
יושי מוטו שפכת אותייי!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() קטעים איתכם
|
![]() |
![]() |
![]() |