|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לעלות על הסולמות האלה בחדר כושר, להיתלות על המתח רחב, הרגליים על הסולם, כלומר הרגליים חוסכות לך איזה 20-30 קילו מהמשקל, ועושה פשוט מתח רגיל, אבל הרגליים עדיין טיפה על הסולם, ואם ממש קשה טיפה נעזרים ברגליים.
או להיתלות על מתח, ולעשות כמה שאפשר. מה יעזור יותר לעשות יותר עליות מלאות של מתח (דרך אגב, עדיף לעשות אחיזה צרה או אחיזה רחבה, מה ישפר יותר, או לעשות נגיד 3 סטים רחב 2 סטים צר, או 3 סטים צר 2 סטים רחב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הדרך הכי יעילה היא עבודה אקצנטרית
-את השלב של העלייה אתה לא עושה (עולה על ספסל או משהו דומה) אלא רק את השלב של הירידה לאט (4 שניות בערך) -כמות חזרות צריכה להיות ככה שבחזרה האחרונה אתה כבר לא יכול לשלוט על הירידה, בשלב הזה נגמרים כל מאגרי הכוח בשריר והוא נמצא במצב של "שיתוק" זמני אני לא מציע לך לנסות את שיטת האימון הזאת לתרגילים חוץ ממתח אם אתה מתאמן פחות משנתיים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח ככה בערך אני עושה, אבל פשוט הרגליים תמיד על הסולם אז זה פחות משקל, אני עושה 2 סטים של 15, ובסוף כל סט, אני עושה ירידה עם כל המשקל, בסט השני אני כבר לא יכול ממש לשלוט בירידה, לעשות את זה?
או לעשות את הירידה רק, כלומר עבודה אקצנטרית, אבל שוב, זה יוצא בעצם שאני תופס במתח, מתפס נתלה עליו שהידיים כפופות כאילו, ואז יורד לאט, עוזב את המתח ואז שוב?, או בדרך אחרת? דרך אגב, אם אני מגיע למצב הזה, שהשריר עייף והכל, עדיף שאני ימשיך לעשות מתח רק בסוף אימון לא? אחרת יהיה קצת קשה להתאמן לא? ומה לעשות מתח רחב או צר בעבודה האקצנטרית הזאת, כאילו מה ישפר מתח רגיל (בעיקרון צר) יותר מהר? תודה גבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
-אתה לא צריך להגיע לכשל שלילי בכל סט זה לא מומלץ, רק בסט האחרון -בין אחיזה רחבה ואחיזה צרה אין כל כך הבדל מבחינת השרירים, באחיזה צרה נוספים עוד כמה שרירים קטנים לתנועה (לכן זה גם קצת יותר קל)
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() למה שפשוט לא תעשה את התרגיל פולי עליון כדי לשפר את המתח ?
ולדעתי עדיף רחב אם אני לא טועה מן הסתם יותר שרירים עובדים...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה גבר, כן אז שהייתי עושה 2 סטים רק בצורה קצת שונה ממה שאמרת, בסט השני, הייתי מגיע למצב שדיברת עליו, כלומר בסט האחרון, אז קיצר, לעשות עבודה אקצנטרית, ובסוף האימון או ביחד עם תרגילי גב?, אני חושב שבסוף האימון כי זה עלול קצת לדפוק לי את האימון לא?
denous, אני גם עושה פולי חח, זה התרגיל לגב שלי כרגע (אני בתוכנית די פשוטה חח). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אני דווקא הייתי עושה את המתח כמה שיותר מוקדם באימון, זה לא ממש משנה כל עוד אתה נותן לו עדיפות על תרגילים מבודדים
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים לעשות, ומה אתה אומר לעשות רחב או צר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מהנסיון שלי על מתח:
פעם פעם פעם שהייתי עושה בקושי 4 עקומים לא נגעתי יותר במתח ובידיוק התחלתי להתאמן במכון אחרי כמה חודשים סתם ניסיתי לעשות מתח חופשי בפעם הראשונה ונדהמתי שאני עושה 15 בקלות וממשיך ל 20.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מתח משפר מתח...
מנסיון גם אני פעם עשיתי 3 מתח כל יום עשיתי את המקסימום וכל איזה יומים היתי עולה במתח אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר, אז אני עושה רק את החלק האקצנטרי הזה, רחב או צר לא משנה, וכמה סטים לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() לפי דעתי , וניסיוני
זה עניין של הדרגה אני גם ההיתי סרח במתח .. ולקחתי על עצמי כל יום בהפסקות ללכת למתח ולמקבילים ולעשות וכנית אימון של 3 סטים וכל שבוע עולים ב 2 חזרות בכל סט גם במתח וגם במקבילים.. וככה אני ועוד חבר שלי עשינו מ 5 מתח בהתחלה אחרי חודשיים ההינו כבר על 15 כל סט .. והמשכנו לעלות עד שנגמרה השנה .. זה עניין של זמן
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|