ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-12-06, 15:39   #1
kma_2
חבר פעיל

ברירת מחדל שאלה קטנה ומפגרת בנוגע לחיטוב

כמה זמן בערך יקח לבן אדם ממוצע להוריד את אחוז השומן שלו מ15-16 ל9-10?? ואני מתכוון חיטוב כסח כזה יענו לא לשים זין על מסת השריר שצברתה...?

הקטע פה שעד לפני 6-8 חודש אני היתי מתאמן בקביעות עליתי מ62 קג ל85...האחוז שומן שלי עלה גם כן ב2 מ12 ל14 אחוז...ואז גם תיכננתי להתחיל תקופת חיטוב אבל למרבה הצער כל מיני מיקרים מצערים גרמו לי להפסיק להתאמן בכלל...וגם לאכול נכון..אז מה שיצע שעליתי באחוז השומן וירדתי במשקל...אני כרגע שוקל 74 על 16 אחוז שומן בערך...אז אני בעצם רוצה להתחיל תקופת חיטוב מעכשיו ברגע שאני יגיע לאחוז שומן שאני רוצה אני יתחיל ניפוח אבל אני מתכוון לדאוג שיהיה עם תזונה כמה שיותר נקייה ובלי רמאויות ככה שנידאג שאחוז השומן לא יעלה יותר מידי...אם בכלל...
תודה לכל מי שיענה...
kma_2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-06, 17:12   #2
NIRAN
חבר פעיל

הסמל האישי שלNIRAN

שלח הודעה דרך ICQ אל NIRAN

לא חבל על השריר שכן צברת? שריר לא בא בקלות חביבי....
תקרא תמדריך חיטוב של משה בנעוצים
לגבי זמן אי אפשר להגיד לך זה תלוי ביותר מידי גורמים, אבל הערכה שלי לחיטוב סטנדרטי היא 2-3 חודשים+
ישן 30-12-06, 17:27   #3
kma_2
חבר פעיל

אני לא לוקח קשה אני מה שאתה יכול לקורא לו easy gainer אני עליתי מ62 קג ל85 בתקופה של 8-9 חודשים..אני חושב שזה די מהר...גם להתחשב בעובדה שלפני מס שנים היתי שמן (90 קג) ואז ירדתי ל60...הקטע פה שאני רוצה לראות ריבועים אני רוצה להיות מחוטב הכי מהר שאני יוכל שאני פשוט יתחיל בניפוח שוב...ותודה אני יתחיל לקרוא...ותגידו אתם ממליצים על פגישה עם המאמנים של האתר?!...כי איך שאני מכיר את עצמי אם מישהו יגיד לי מה לעשות אני יעשה את זה אם אני יחליט לעצמי אני פשוט יתחיל להתעלם ולרמות...
kma_2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-06, 17:32   #4
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

מומלץ בחום אחי,אני גם התלבטתי קשות(שוקל 93 גובה 182) אם להתייעץ עם גיל שזה המנהל של האתר ובסוף קבעתי איתו פגישה ואני מאמין שהוא יבנה לי תוכנית הכי טובה לחיטוב ואני יגיע איתו לתוצאות יותר טובות מאשר על סמך דברים אחרים זה אני בטוח.

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא