|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() כשעוד הייתי במשטרה צבאית, כשסגרתי שבת (חחח יום לפני שיצאתי משם) הייתי אחרי איזה שבוע בלי אימונים והייתי חייב לקמבן לעצמי משהו. בלי אישור, הלכתי למתח-מקבילים איזה 100 מטר מהפלוגה ופשוט עשיתי סופר סטים עד שכבר לא יכולתי להזיז את פלג הגוף העליון. לפני כן די זלזלתי באפשרות הזאת אבל אחרי דבר כזה ההרגשה היא כל כך טובה והדומס הם כל כך חזקים שפשוט התחייבתי לעשות את הרוטינה הזאת פעם בכמה זמן. עכשיו גם יש לי דבר כזה 20 מטר מהבית אז בכלל... בכללי פתחתי את הפוסט הזה כי אני ממליץ בחום על דבר כזה איזה פעמיים בחודש. מאד מאד מרענן לדפוק באיזה ערב שבת איזה 15-20 סופרסטים ככה ומקלחת קרה מיד אחר כך... במיוחד כשיום לפני עושים דדליפטים, סקוואטים ומפציצים את פלג הגוף התחתון קצת מזכיר את השיטות הקלאסיות. אני יודע שרובכם תזלזלו, אבל אני באמת מציע לכל אחד לנסות. אימון בחוץ, באוויר הצח עם איזו נוף פסטורלי... חובה!
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() עשיתי את זה לפני הטירונות אי שם ב2006 הרחוקה, בספורטק ת"א...
עבדתי בזמנו הרבה על סיבולת שריר, ולכן הייתי מסיים שם ריצה של 5 ק"מ, הולך לשתות ועף להרביץ 4-5 סטים של מקבילים, מתח ושכיבות שמיכה ברצף עם הפסקה של 30 שניות בין כל סט ולאחר כל רוטינה של השלושה הפסקה של דקה... אני חייב לציין שזאת הדרך לעבוד על סיבולת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי עושה את זה לפני שהתחלתי להיתאמן. בגיל -13 12 הייתי מגיע ל19-20 מתח
הייתי עושה כל הזמן סולם אם חברים והיינו מגיעים לאיזה 10 ככה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() חח בלי קשר לנושא
יש לכם תגם שעשוים מכון כושר החדש הזה שמעתי יש את זה בכול הארף מיתכנים שאתה מרים את אצמך הליכון אופענים כול מיני שטיות דווקא חזק הדבר הזה פועל באמת טוב על כול הגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח לא הבנתי כלום ממה שרשמת פה ואני ינסה את הסופרסטים,אולי יהיה כיף כמו שאתה אומר ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה אני מתי שאני סוגר שבתות אני הולך למתח מקבילים עושה שם גם איזה 6-7 סופרסטים, רק מה שמבאס שאין מה לאכול ישר אחרי, אולי איזה פרי או 2 מהפינת פריסה, אין חלבון.
(איפה החכמולוג שיבוא יגיד שלחלבון אין משמעות אחרי אימון? ילד כאפות) וכן זה ממש כיף.. במיוחד אחרי חודשיים שאתה לא במכון.
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אימונים בים.הדבר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() פאק קרעתם אותי ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יואו י'גאון עשית ציטוט לשני הודעות בו זמנית אתה בטח קוסם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני זוכר לפני שניכנסתי למכון נהגתי לעשות כך פשוט עד שלא יכולתי להזיז את הידיים, הייתי מוסיף גם שכיבות סמיכה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|