|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תחושת טשישות קלה בחיטוב
שלום,
אני בחיטוב ואני מרגיש מעט יותר תשוש מבעבר... זה לא שאני שחוט ועייף, אבל אני מרגיש שאני לא ב"שיאי" במהלך היום מבחינת עירנות וחדות... אולי קצת תשוש יותר.. האם זה ככה זה? האם אתם שמים לב לירידה בעירנות וחדות בתקופת החיטוב לעומת המאסה? (במהלך היום..) אשמח לשמוע את דעתכם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ברור....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: KATZ
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() אכן כן... גם אני בחיטוב וזה מוריד לי את הערנות בקצת את המשקלים בחדר כושר...
ואפילו הצלחתי להצטנן מה שלא קרה כבר איזה שנתיים... =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() זה ברור אחי, בתקופה של מאזן קלורי שלילי מתעייפים יותר מאשר במסה ואפשר לאכול בכמויות גדולות יותר ולהיות על מאזן חיובי, הייתי ממליץ לך להישתמש בכדורי קפאין/משקאות איזוטוניים/גווארנה, משהו שיסדר אותך כמו שצריך בנוסף לזה הם שורפי שומן, מה שמאוד יכול להיות יעיל בחיטוב שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה ברור אחי שבחיטוב אתה תרגיש תשוש ועייף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט תופעה רגילה לגמרי בתקופת החיטוב. מחמיר ככל שעובר יותר זמן בחיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
היום התעוררתי אכלתי...חזרתי לישון...קמתי אכלתי וחזרתי לישון ושוב אכלתי וחזרתי לישון.... לא פשוט העסק הזה...... אבל ישתלם בסוף בעזרת השם!!!!!! אל תתיאש אחי!!! תרים ת'ראש תסתכל על עצמך בסוף החיטוב וזה מה שיחזק אותך ויגרום לך "להתעלם" מהתשישות!!! מה נשאר ...תיהיה חיובי ואל תיתן לעייפות והתשישות לגרום לך לחוש מה שאתה לא רוצה לחוש!!! בהצלחה לכולנו המתחטבים והמאסתיים :O) ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נו בטח
אני בחיטוב עצבני . אין לי כוח לזוז אין לי זין לכולם אני רק חושב אל מתי יגיע השעה שצריך לאכול אין לי כוח לזין אפילו חחחחח בצלחה בחיטוב
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|