![]() |
תחושת טשישות קלה בחיטוב
שלום,
אני בחיטוב ואני מרגיש מעט יותר תשוש מבעבר... זה לא שאני שחוט ועייף, אבל אני מרגיש שאני לא ב"שיאי" במהלך היום מבחינת עירנות וחדות... אולי קצת תשוש יותר.. האם זה ככה זה? האם אתם שמים לב לירידה בעירנות וחדות בתקופת החיטוב לעומת המאסה? (במהלך היום..) אשמח לשמוע את דעתכם :) |
ככה זה.
|
ברור....
|
אכן כן... גם אני בחיטוב וזה מוריד לי את הערנות בקצת את המשקלים בחדר כושר...
ואפילו הצלחתי להצטנן מה שלא קרה כבר איזה שנתיים... =\ |
זה ברור אחי, בתקופה של מאזן קלורי שלילי מתעייפים יותר מאשר במסה ואפשר לאכול בכמויות גדולות יותר ולהיות על מאזן חיובי, הייתי ממליץ לך להישתמש בכדורי קפאין/משקאות איזוטוניים/גווארנה, משהו שיסדר אותך כמו שצריך בנוסף לזה הם שורפי שומן, מה שמאוד יכול להיות יעיל בחיטוב שלך
|
זה ברור אחי שבחיטוב אתה תרגיש תשוש ועייף
|
בהחלט תופעה רגילה לגמרי בתקופת החיטוב. מחמיר ככל שעובר יותר זמן בחיטוב.
|
שותף לתשישות
ציטוט:
היום התעוררתי אכלתי...חזרתי לישון...קמתי אכלתי וחזרתי לישון ושוב אכלתי וחזרתי לישון.... לא פשוט העסק הזה...... אבל ישתלם בסוף בעזרת השם!!!!!! אל תתיאש אחי!!! תרים ת'ראש תסתכל על עצמך בסוף החיטוב וזה מה שיחזק אותך ויגרום לך "להתעלם" מהתשישות!!! מה נשאר ...תיהיה חיובי ואל תיתן לעייפות והתשישות לגרום לך לחוש מה שאתה לא רוצה לחוש!!! בהצלחה לכולנו המתחטבים והמאסתיים :O) :boxing: נילחם עד הסוף! |
נו בטח
אני בחיטוב עצבני . אין לי כוח לזוז אין לי זין לכולם אני רק חושב אל מתי יגיע השעה שצריך לאכול אין לי כוח לזין אפילו חחחחח בצלחה בחיטוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ