|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משיהו יכול להסיבר לי מה ההבדל בין עלייה נקייה לחיטוב או מסה??
לא מבחינת עלייה נקייה זה גם מסה וגם חיטוב אלה מה מקפידים בתפריט שלה? מה ההבדל בתפריט עלייה נקייה לתפריטים אחרים של חיטוב או עליה במסה? על מה מקפידים יחסים מסוימים פחממות:שומן: חלבון? סוגי חלבון? סוגי פחממות? גירעון קלורי? או להיפך או בקיצור איך אני בונה תפריט עליה נקייה?????
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עלייה נקיה - פחות קלוריות
עלייה מלוכלכת - יותר קלוריות נשמע מפגר, אבל זה ככה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כאילו במלוכלכת אוכלים כמו חמורים הכול הכול הכול בלי תפריט בלי כלום
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועליה נקיה אתה גם אוכל הרבה אבל פשוט לא אוכל יותר מדי שטויות והולך לפי תפריט מסודר יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול גם להכין תפריט מסודר ומאוד נקי ועדיין לכוון גבוה בכמות קלוריות ולצבור המון שומן בדרך
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמרתם בולשיט,
עלייה נקייה - עלייה של מסת שריר עם מינימום עלייה של אחוזי שומן. מסה מלוכלכת - עלייה של מסת שריר ושומן. -l- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם תפריט אבל הקלוריות בתפריט גבוהות בהרבה ממה שהם צריכות להיות או שאוכלים עם תפריט ובנוסף אוכלים מה שרוצים ..ג'אנק פוד וכו'.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() תקשיב תקשיב..
במסה אתה תעלה בשומן אין מה לעשות.. אם מישהו ששוקל 100 ויש לו 10% שומן (יענטו 10 קילו שומן).. אם הוא יעלה ל-110 וישאר על 10% שומן (קילו השומן יעלה!).. אגב מה שהבאתי לפה כדוגמא זה מסה נקייה, עלייה בשריר עם מינימום עלייה באחוז שומן, הוא נשאר על אותו אחוז אך כן עולה.. עלייה מלוכלכת זה שהוא עולה בשריר ובשומן, אך הוא עולה כל כך הרבה בשומן שגם אחוז השומן עולה.. וכל הקטע עם התפריט: לא זה ממש לא קשור לג'אנק, ג'אנק הוא לא בריא בלי שום קשר.. אבל אני למשל אכלתי במשך חודש הכי נקי בעולם, הכל אורגני, מלא ירקות, ובלי ג'אנק, בלי שוקולד ובלי סוכר ועליתי מסה מלוכלכת כי אכלתי פשוט הרבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|