|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() A חזה
לחיצת חזה עליון עם מוט חופשי 4X +דרופסט לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות שטוח4X פלייס בדאמבלים/בקרוס4X מקבילים רחבים4X B גב מתח באחיזה רחבה לפנים עם משקל במקרה הצורך 3X פולי רחב מאוד לעורף 4X בנט-אובר/מסור4X T-BAR 4X/חתירה בפולי תחתון C כתפיים + רגליים סקוואט חופשי במוט4X דד ליפט רומני4X פשיטות ברכיים+כפיפות ברכיים (סופר סט) 3X = 6X כתפיים לחיצת כתפיים כנגד מוט בישיבה לאחור4X הרחקת זרועות לצדדים בעמידה4X פרפר הפוך 3X לחיצת כתפיים כנגד מוט קדימה בישיבה בסמית4X D יד קדמית + אחורית כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר +לחיצה צרפתית (סופר סט) 4X כפיפות מרפקים על הספה כנגד מוט W 3X/פטישים ברכיאליס/הרמת 2 משקולות בישביה בשיפוע חיובי בו זמנית 3X יד אחורית לחיצה צרפתית (יש למעלה בסופר סט עם הכפיפות מרפקים בעמידה)4X לחיצה באחיזה צרה עם מוט חופשי/לחיצה בפולי עליון3X דמוי מקבילים בעזרת 2 ספסלים עם משקל/פשיטה עם משקולת מאחורי הראש3X *פעמיים בשבוע עבודה קלה על הבטן אז ככה את הבסיס של התוכנית הזאת הבאתי מהאתר אבל שיפצתי לי אותה קצת ![]() אני מתאמן בסך הכל חצי שנה רצוף שמתוכם חודש-חודשיים ראשונים היו בבית אבל זה עדיין היה עם משקולות מוט והכל P: מתכוון ללכת 5-6 פעמים בשבוע בצורה הבאה ABCDA-B-X ה B השני מסומן ב -- מכיוון שלא תמיד יהיה לי את אותו האימון וכמובן שבוע אחרי זה (אם אני יעשה את אותו ה ![]() עכשיו בקיצור ולעניין,מה אתם אומרים על התכנית?עצות ודעות יתקבלו בברכה.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|