|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ביומיים האחרונים לא יכולתי להצמד לתפריט החיטוב שלי בכלל, והתחלתי לדחוס אוכל ושטויות (שוקולדים ודברים מתוקים) בכמויות מסחריות,
האם זה יכול להחזיר אותי כמה צעדים אחורה או תוך כמה ימים של חזרה לשגרה עם התפריט + אירובי הכל יתאזן במהרה ? תודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן שתחזור לתפריט של החיטוב. רק להשתדל בלי הדברים האלה עוד פעם.
אני חושב שהנזק הוא עוד כמה ימים של חיטוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() חח מכיר את הימים האלה לצערי...
כך החלטה ותמשיך אלה הנזק שנעשה נעשה תנסה לא לחשוב על זה יותר מדי ופשוט לחזור לתפריט כמה שיותר מהר. בהצלחה!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 60 דקות של אירובי מכסות על הכל
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לא הייתה לי אפשרות לאירובי אלה רק הרים של אוכל שהיו סביבי בבסיס, מקווה שעד הפגישה הבא עם גיל אני יגיע למטרה שהצבנו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהרבה מאמרים כתוב שלפעמים שנתקעים בדיאטות רצוי לעשות צעד אחד אחורה על מנת לתת שני צעדים קדימה.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואני למשל גם הייתי אתמו לכל היום בים
בצהריים עוד נכנסתי לילו ו אשכרה כמו בפרסומת קניתי ואכלתי שמה בערב כבר לא היה כלום בחוף בתל אביב אז אכלתי סלט יווני עם גבינה בולגרית ניסיתי לאכול יותר ירקות פחות גבינה וגם קצת צ'יפס אחרי חודש וחצי של להיות צמוד לתפריט בלי צ'יטים נקווה שזה לא ישפיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חיים פעם אחת לא נורא תחזור לתפריט ותתחיל להפציץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |