|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
אני שוב מעלה את התוכנית שלי. הפעם עם שינויים קלים. גובה: 1.75 מטר. משקל: 53 ק"ג. גיל: 16.9 אני מתאמן כבר בערך חודשיים וחצי - שלוש, ועליתי בערך 4 ק"ג, שריר נטו. עובד בבית. התוכנית שלי זה AB, החלוקה: יום שבת (A): חזה - כתפיים - יד אחורית - בטן יום ראשון ( ![]() יום שני - X. יום שלישי (A): חזה - כתפיים - יד אחורית - בטן יום רביעי - X. יום חמישי ( ![]() יום שישי - X. A חזה: Bench Press - סטים: 3. חזרות: 8 - 12. Fly - סטים: 4. חזרות: 8 - 12. כתפיים: Front Raise - סטים: 3. חזרות: 8 - 12. Raise - סטים: 3. חזרות: 8 - 12. Seated Rear Lateral Raise - סטים: 3. חזרות: 8 - 12. יד אחורית: לחיצה צרפתית - סטים: 3. חזרות: 8 - 12. Kickback - סטים: 2. חזרות: 8 - 12. בטן: 2 תרגילים שונים. 3 סטים. חזרות: עד כשל. B: גב: Bent - over Raw. סטים: 3. חזרות: 8 - 12. תרגיל לזוקפי גב (שוכבים על הבטן ומרימים את הראש, כך שהגוף מוחזק על הבטן). סטים: 3. חזרות: 8 - 12. רגליים: Lundge - סטים: 3. חזרות: 8 - 12. תאומים: אין לי מושג איך קוראים לתרגיל. סטים: 3. חזרות: 8 - 12. יד קדמית: Curl - סטים: 3. חזרות: 8 - 12. Concentration Curl לברכיאליס - סטים: 3. חזרות: 8 - 12. תודה רבה מראש למגיבים על התוכנית, איתי. נ.ב. כל כמה זמן לדעתכם צריך להחליף תוכנית אימונים? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|