|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה זה משגע אותי, פתחתי פעם אשכול על זה וגם שם הדיעות היו חלוקות.
כמה לעזאזל המוט שוקל?? אמרו לי שהוא לא שוקל כלום כי יש את כל הקטע של הקפיצים אנערף. עכשיו לא ממש יכול להיות שהוא שוקל כלום אז נראה לי שהוא שוקל כמה קילוגרמים בודדים. ואז אמרו לי שהוא שוקל 10 ואז אמרו לי 20. מה נסגר??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1)לא ניתן לדעת בכל סמית זה אחרת וזה תלוי במשקל של המוט ובהתנגדות של המכשיר יש סמית אצלנו במכון שהוא ממש קל בגלל שאין התנגדות כמעט חוץ מהמוט ובסמיט השני הברזלים תופסים מאוד חזק על המוט ויש בינהם הרבה חיכוך וזה יוצר עוד התנגדות בנוסף למשקל של המוט ובסופו של דבר אפשר ללחוץ בו הרבה פחות משקל מבלחיצת חזה חופשית
2)בשביל מה צריך סמית?חוץ מהרמת עקבים הוא לא יעיל לכלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה סמית
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני עושה סקוואט בסמית כי אין לנו כלוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() לדעתי זה טוב לעבדו על כתפיים בסמית'.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה יותר טובה לעשות לכתפיים מילטרי פרס בעמידה \ לחיצת כתפיים חופשית בישיבה מאשר החרטא הזה בסמית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט בסמית' משין יש שמה כאלה ידייות עד איפה המוט יפול ואני שם את זה הכי גבוה שם על זה את המוט והכל סבבבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בסמית לפחות אני יודע שאם קוראת איזה תקלה אני שם את זה על הוו וזהו. ולשאלה שלי - כמה הוא שוקל? יש לציין שהמוט נע ממש בחופשיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() סמיט טוב לכמה דברים , אבל לפחות אצלי כל פעם שעשיתי איתו בנץ' נהרסו לי הכתפיים , וגם לא התקדמתי במשקל בכלל במשך חודשיים
![]() |
#12 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() סמית' זאת מכונה טובה מאוד לתאומים וטרפזים זהו. במכון כושר שלי אין סמית' אבל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סמיט זה טוב רק לתאומים.
המוט שוקל בערך 3 קילו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שטויות, שלוש קילו? אם הוא היה שוקל שלוש קילו, והיית מרים אותו ועוזב אותו באוויר, הוא היה נופל על הרצפה בכזו מהירות.
תעשה את זה עם הסמית, והמוט יגלוש מטה, לא יפול במכה, ולכן אני בספק אם הוא שוקל בכלל קילו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() המוט שוקל 15 קילו. ו-ori-silver אומר דברים נכונים, רק שעדיף לעשות בעמידה גם אם משתמשים בדאמבלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שיש בזה משהו, קח דמבל 15 קילו באוויר, ותעזוב אותו מעל הרגל שלך, מה יקרה? אותו דבר עם סמית לא יקרה כלום.
המוט עצמו יכול גם לשקול 50 קילו, אבל ההתנגדות היא לא של 50, לא של 18, וגם לא של 2 קילו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מכונות זה חרא, סמית' - סוג של מכונה --> סמית' זה חרא.
הכי טוב מוטות, פלטות, ודאמבלס חוץ מפולי עליון ![]() אני ממש בתחילת אימוניי ביצעתי חזה בסמית' משין, זה היה משעמם ולא כיף, כשעברתי לחופשי הרגשתי ארנולד. הרבה יותר טוב ובריא לעבוד חופשי, כמה שפחות מכונות יותר טוב. אני ממליץ מכונות רק בחודש השלישי של החיטוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נמרוד, סתם, פשוט פולי עליון זה התרגיל שאני הכי אוהב, זה הכל, וזה שהוא נחשב "מכונה" קצת סותר את מה שאמרתי.
אגב, אתה אומר ש-"עדיף מתח", פולי ברוב המקרים לא בא כתחליף למתח אלא כתוספת אחריו. אני מבצע את שניהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|