|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() 48-72 שניות לסט. 60-90 שניות מנוחה בין סט לסט. 2 שניות במאמץ 4 שניות בחזרה.
משך אימון לא יעלה על שעה ורבע. מתאמן מתחיל אימון A: גב: 4X8 T-BAR פולי רחב 3X10 פולי צר 2-3X12 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד פולי תחתון/מוט 3X8 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות 3X10 רגליים: סקוואט חופשי עם מוט 4X8 3X12 lunge3 כפיפת רגליים במכונה 4X10 תרגיל לתאומים במכונה 3X12 אימון B: חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4X8 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות בשיפוע חיובי 3X10 פלייס בשכיבה כנגד משקולות 2-3X12 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה כנגד משקולות בודדות 4X8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3X10 יד אחורית: לחיצה צרפתית3X8 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 3X10 עבודה על ה core בטן + גב תחתון(hyperextention) 4 תרגילים 12-15 חזרות כדאי להוסיף עבודה על כתף אחורית????. ובאלה שרשמתי 2-3 מה לבחור 2 או 3 ????. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תראה לא הייתי נותן עבודה מבודדת על הגב התחתון כי הוא גם כבר עושה קשה בסקוואט וטיבאר ולהעמיס עליו עוד יותר לא יעיל ומסוכן.
מה שהייתי עושה באימון A זה לנסות לשלב דדליפט, הייתי מחלק את זה לA1 וA2. A1 4X8 T-BAR פולי רחב 3X10 פולי צר 2-3X12 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד פולי תחתון/מוט 3X8 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות 3X10 רגליים: סקוואט חופשי עם מוט 4X8 3X12 lunge3 כפיפת רגליים במכונה 4X10 תרגיל לתאומים במכונה 3X12 A2 תוריד את הטיבאר ותעלה סט אחד בתרגילים האחרים לגב. תוריד את הכפיפות רגליים במכונה ובסקוואט תעשה אימון "קל". עכשיו תוסיף דדליפט ל3 סטים אינטנסיבים. ---------------------- לכתפיים לא הייתי נותן יותר מידי סטים החזה אונס אותם בצורה קשה מאד (דלקת ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() הקטע עם הזמנים בעט ביצוע התרגיל לא מתאים לפי דעתי למיתאמן מתחיל
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
רעיון יפה מאוד בכללי התכנית נראה אחלה בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() אחי אני ממש מתחיל אז אני לא רוצה לשלב דד ליפט (בן 17)
וגם מיליטרי פרס עזוב אני יעשה לחיצת כתפיים זה גם אחלה. אז מה אתה אומר לא כדאי לעשות קצת עבודה על גב תחתון עם הבטן? כאילו רק hyperextention בלי משקל לא משהו רציני עם הרבה חזרות... הקטע שאני רוצה לעשות את ההרחקה לצדדים כי זה כתף אמצעית . אבל אתה אומר זה יותר מדי סטים לכתף? ובתור מתאמן חדש האם כדאי לי לעשות קודם איזה תוכנית חודש וחצי של כל הגוף 3 פעמים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
שמעתי על התרגיל הזה כמה פעמים אשפר סרטון שמדגים אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |