|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
רציתי לשאול מה אימונים על בטן ריקה עושים ? זה סתם שורף שריר ? (מדבור על חיטוב) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נו בחייאת מה זה השאלה המפגרת הזאת איך אפשר לעשות אימון על בטן ריקה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייב לאכול משהו שעתיים לפני האימון,האימון לא רק שיהיה לא אפקטיבי הוא גם יפגע במסת השריר.
בחיטוב נגיד קראתי שעדיף לשים את רוב פחמימות התפריט לפני האימון,אתה לא יכול לבוא לאימון עם מאגרים ריקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב מסת שריר וכל החרא הזה
פעם אכלתי רק חצי ממה שבדרך כלל הייתי צריך לאכול פשוט לא היה זמן והתחלתי להתאמן. לקראת סוף האימון תוך שנייה קיבלתי חולשה כזאת חזקה חשבתי אני יפול עכשיו על הרצפה אבל נשענתי על הקיר כמה דקות וזה עבר. אתה לא רוצה למצוא את עצמך מעולף בחדר כושר נכון? (שאלה רטורית למתקשים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז חזרה לשאלה , אין טעם להתאמן אם הגוף עדיין בקושי נותן לי לאכול לפי תפריט החיטוב אפילו בחצי מהכמות .. נכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הגוף יפרק את שרירי השלד בשביל אנרגיה, בעקרון
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שעתיים לפני האימון פסטה/תפו"א(לא מנה חמה) אני לא מדבר על פחמימה זמינה. מוטי,עדיף לא להתאמן קח מנוחה אם אתה חולה ולא רוצה לאכול,שבוע בלי אימונים לא יעשה נזק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|