ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-12-07, 23:53   #1
darmon2006
חבר פעיל

הסמל האישי שלdarmon2006

ברירת מחדל ab,abc,fbw

בס"ד

מה זה Ab , כאילו איך זה מתחלק בשבוע וכמה ימי מנוחה?

מה זה Abc,abcd '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''?

מה זה Fbw, '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''?

תודה לכל העוזרים!!!
darmon2006 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-12-07, 00:24   #2
ShaySE
חבר פעיל

הסמל האישי שלShaySE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי darmon2006
בס"ד

מה זה Ab , כאילו איך זה מתחלק בשבוע וכמה ימי מנוחה?

מה זה Abc,abcd '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''?

מה זה Fbw, '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''?

תודה לכל העוזרים!!!
אתה יכול להסביר לי למה שמת גרשיים? שאני רק אשכיל להבין

יו"ר האגודה למען הצלת הלשון העברית
ShaySE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-12-07, 00:51   #3
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

:|

AB - חלוקת התוכנית שלך לשתי אימונים זאת אומרת אימון אחד נגיד עובד על שרירים - יד אחורית כתפיים וגב ואימון שני שלך עובד על חזה יד קידמית ורגליים ככה שהאימון הראשון הוא A והאימון השני הוא B ואתה יכול לחלק אותם איך שתרצה תלוי כמה פעמים אתה מתאמן אם ארבע פעמים אז סביר להניח שיהיה לך יותר נוח ABXABXX.

ABC - אותו דבר כמו AB רק שאתה מחלק את התוכנית לשלושה חלקים A - חזה יד קידמית , B -רגליים כתפים , C - יד אחורית וגב.
שוב אתה יכול לחלק את זה איך שתרצה... AXBXCXX....!

FBW - FULL BODY WORK - כמו הפירוש אימון שאתה עובד על הכל באימון אחד זאת אומרת כל התרגילים שאתה עושה ב-AB\ABC נכנס לאימון אחד רק מפחית קצת בסטים וחזרות ככה לפחות היה אצלי... אחלה תוכנית מקדמת בהמון לדעתי! ושוב אתה יכול לחלק אותה איך שתרצה תלוי כמה ימים אתה מתאמן בשבוע...!

באתר יש תוכניות טובות שאתה יכול לקחת אותן יש גם FBW AB & ABC אבל עדיף לך ללכת לאיש מקצוע או מדריך חדר כושר שיבנה לך תוכנית ותפריט תזונה או שתלך לאחד מהאנשים פה באתר והוא יעזור לך...!

בהצלחההה !
denous מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-12-07, 01:01   #4
darmon2006
חבר פעיל

הסמל האישי שלdarmon2006

בס"ד
ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
:|

AB - חלוקת התוכנית שלך לשתי אימונים זאת אומרת אימון אחד נגיד עובד על שרירים - יד אחורית כתפיים וגב ואימון שני שלך עובד על חזה יד קידמית ורגליים ככה שהאימון הראשון הוא A והאימון השני הוא B ואתה יכול לחלק אותם איך שתרצה תלוי כמה פעמים אתה מתאמן אם ארבע פעמים אז סביר להניח שיהיה לך יותר נוח ABXABXX.

ABC - אותו דבר כמו AB רק שאתה מחלק את התוכנית לשלושה חלקים A - חזה יד קידמית , B -רגליים כתפים , C - יד אחורית וגב.
שוב אתה יכול לחלק את זה איך שתרצה... AXBXCXX....!

FBW - FULL BODY WORK - כמו הפירוש אימון שאתה עובד על הכל באימון אחד זאת אומרת כל התרגילים שאתה עושה ב-AB\ABC נכנס לאימון אחד רק מפחית קצת בסטים וחזרות ככה לפחות היה אצלי... אחלה תוכנית מקדמת בהמון לדעתי! ושוב אתה יכול לחלק אותה איך שתרצה תלוי כמה ימים אתה מתאמן בשבוע...!

באתר יש תוכניות טובות שאתה יכול לקחת אותן יש גם FBW AB & ABC אבל עדיף לך ללכת לאיש מקצוע או מדריך חדר כושר שיבנה לך תוכנית ותפריט תזונה או שתלך לאחד מהאנשים פה באתר והוא יעזור לך...!

בהצלחההה !

עזרת לי המון אחי תודה, תשמע אחי פניתי לגיל גרנוט והפגישה איתו הכי מוקדם זה לעוד חודש ושלושה שבועות , קבעתי פגישה אחי אבל אמרו לי שיש את יותם שהוא יותר קצר אם כדאי לי ללכת???
darmon2006 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-12-07, 01:12   #5
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

זה אני כבר לא יודע תשאל אנשים אחרים שנפגשו עם יותם והם יגידו לך איך הוא אבל אני מאמין שהוא גם מעולה אם לא אין סיבה שהוא היה עובד עם גיל...
denous מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-12-07, 11:20   #6
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי darmon2006
בס"ד

עזרת לי המון אחי תודה, תשמע אחי פניתי לגיל גרנוט והפגישה איתו הכי מוקדם זה לעוד חודש ושלושה שבועות , קבעתי פגישה אחי אבל אמרו לי שיש את יותם שהוא יותר קצר אם כדאי לי ללכת???

אי פשוט לא מאמין אתה אפילו שם את הבס"ד שלך מעל לציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא