|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמרו לי שהתרגיל הזה פוגע בגידים או משהו זה נכון כדי לבצע אותו או שזה לא משנה אם עושים את זה לא מאחורי הראש...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() מישהו עזרה? :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בלחיצה מאחורי הראש יש סיכוי גבוה יותר לפציעה בכתף לעומת לחיצה מלפנים, עקב רוטציה חיצונית של הכתף. אבל זה לא אומר שברגע שתעשה את התרגיל, טראח תהיה לך דלקת. תנסה, אם תרגיש אי נוחות בכתפיים או כאבים שנובעים מהמפרק ולא מהשריר, תנסה לעבור לעבודה עם לחיצות כתפיים מלפנים.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את התרגיל ואין שום בעיה ברוך השם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() סבבה תודה רבה ננסה!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיים לא עשיתי לחיצה לפנים!
דעתי זה חרטה אם אתה ממקם טוב את הכיסא זה אותו דבר תכלס אתה פשוט מוריד ומעלה את הכתף הגוף לא יכול לזהות אם זה לפנים או לאחור ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נכון!!..אבל זה ממש הבדל לא רציני מבחנת הגידים שזה בעצם אמור להווה דלקות....ולחיצת כתפיים לפנים יש לך גם עבודה טובה מאוד של החזה לכן דעתי זה גם יותר קל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לחיצה מלפנים נותנת יותר דגש על הכתף הקידמית.
ושאלה קטנה שלי אני עושה לחיצת כתפיים בעמידה מאחורי הראש זה אותו דבר כמו בישיבה או שזה קצת שונה כי בעמידה אני עושה משקל קטן יותר מישיבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() למעשה הלחיצה מאחורי הראש מומלצת על ידי seven min rotator cuff selution
רק צריך לבדוק שיש לך את הגמישות המספיקה בחזה.... עבוד על שתי המתיחות האלה מתיחת החזה כשהייד העליונה מקבילה לריצפה והאמה מאונכת לה מתיחת החזה כשהיד העליונה בשיפוע עולה והאמה מאונכת לריצפה
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|