|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 10.10.07-יום ד'
טוב אז החלטתי לפתוח לוג..לראות התקדמות בינתיים זה הנתונים בן 16.10 גובה 173 משקל:בסביבות 59..המשקל דפוק אני נשקל בבוקר ישר שאני קם אני רואה משקל מסויים אחרי כמה ימים אני איזה 3 קילו יותר גם בבוקר אז אני נשקל רק אחרי אימון.. יד-33 קר כתפיים-111 רגל-48 חזה גב-94 בטן-78 וחצי התוכנית אימונים כזאת: 3 פעמים בשבוע Fbw בנט אובר-3 סטים-10 חזרות מתח רחב-3 סטים-חזרות משתנות לחיצות חזה בדאמבלים-4 סטים-12,10,8 פלייס/פרפר במכונה-2 סטים 10 חזרות סקווט חופשי-4 סטים-10 חזרות כפיפה בשכיבה-2 סטים-8 חזרות לחיצות כתפיים ארנולד בעמידה-3 סטים-10 חזרות כפיפות מרפקים במוט-2 סטים-8 חזרות לחיצה צרפתית-2 סטים-8 חזרות פעם בשבוע שראגס במוט-2 סטים-10 חזרות בכל יום שיש ביצפר אז נסיעה של רבע שעה(5 קמ) באופניים לביצפר לכל כיוון התפריט כזה:לא הכי מדוייק אבל עלייה נחמדה+ בוקר-100 גרם קוואקר+חלב בית ספר-כל שעתיים-3-איזה פרוסה או לחמנייה עם:קוטג'/גבינה/טונה/פסטרמה עם חומוס ארוחת צהריים(לפני אימון)-2 שניצלים/חזה עוף+צלחת מלאה אורז/פסטה/תפו"א/פחממה כלשהי אימון אחרי אימון-בננה+פיתה או כמה פרוסות לחם לבן עם קוטג'/גבינה/בדרך כלל דבש+גבינה ערב-8 פרוסות לחם/2-3 פיתות+טונה/גבינה/קוטג'/חביתה/פסטרמה בדרך כלל כולם לילה-איזה מעדן יוגורט כזה או פרוסה עם קוטג'/פסטרמה.. מחר אימון שני אני אעדכן משקלים.. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|