|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחודשים האחרונים קראתי על הנושא קצת בויקיפדיה ובעוד מקומות שמסבירים שכל גוף נחשב או "אגס" או "תפוח".
מה הכוונה? אם לדוגמא מבנה הגוף שלך הוא כמו של אגס, אם את המשמין, רוב השומן ירד לך לירכיים ולרגליים ולתחת (כמו שיש לרוב הכושיות, שהן מלאות בירכיים). אם מבנה הגוף שלך הוא תפוח- אז כשאתה תשמין, אתה תעלה יותר באזור הבטן והידיים בשומן. מבחינה בריאותית להיות עם מבנה גוף של "אגס" זה יותר בריא כיוון שכל השומן הוא בירכיים ולא מפריע ללב כמו שאם השומן היה נמצא באזור הבטן והחזה. בכל מקרה, אני גיליתי שאני מבנה גוף אגס, עשיתי חיטוב, ומאז הריבועים לא נעלמו... לא משנה כמה אני עולה במאסה, כל השומן העודף יורד לרגליים. מצד שני זה לא ממש טוב, כי כדי לעלות במאסה בידיים אני צריך להתאמץ הרבה. ![]() בכל מקרה, רציתי לדעת מה סוג מבנה הגוף שלכם (אגס או תפוח) והאם אתם מרוצים ממנו.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפוח
![]() מעדיף שירד לרגליים כבר כי זה מבאס שכל השומן מתרכז בבטן לא משנה אם אתה עולה נקי או מלוכלך ;(
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() זה מסביר את התחת שלי...s:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מבנה גוף אגס לא מת אליו אבל זה מה יש.
Future Prophecy איזה אוותר מגניב יש לך אהבתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תפוח
מעדיף אגס,פחות סיכוי למחלות לב.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() "אגס": לא משנה כמה אני זולל, בידיים ובבטן אני בקושי משמין, (בידיים בכלל לא) הכל יורד לרגליים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו זה מסביר למה אני כול כך מסיבי ברגליים ובתחת יחסית לפלג גוף עליון שלי............................................... ....
אם ככה אני מעדיף תפוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אני נראה לי בננה..חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אני כרגע באחוז שומן די גבוה משו כמו 16~ רוב השומן בבטן וברגליים
הידיים די חטובות לאחוז והחזה גם אז אני מניח אגס?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא ממש יודע אבל אין ספק שעדיף אגס גם כמובן מבחינה רפואית וגם מבחינה אסטתית את הרגליים לא ממש רואים אבל אם יש לך כרס/מותן רחבה/שדיים של בחורה זה ממש לא יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע כי אני לא משמין חחחח
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() big ass dude:S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האמ אמא שלה תפוח אני . =x
![]() |
#14 |
|
![]() ברגלייים אין לי בכלל שומן בתחת גם לא כל השומן מצטבר לי בבטן למטה ובידיים.
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() גבינה בולגרית חחחחחחחחחח
סתם לפי מה שאתה מסביר אז תפוח כי טאחלס מזה שווה להיות במסה ולחפש תקוביות (אם זה מתקשר לפיתוח גוף) והשמנה בתחת ובירכיים מבאס כזה דודה שלי לפני שנכנסה להריון היה לה את אחד הישבנים היפים בעולם תמיד דמיינתי את עצמי רוצח את דוד שלי ובא לפנק אותה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() שזיף
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|