ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איזה מבנה גוף אתם מעדיפים- אגס או תפוח? (https://israelbody.com/showthread.php?t=23332)

roysht 07-11-07 12:18

איזה מבנה גוף אתם מעדיפים- אגס או תפוח?

בחודשים האחרונים קראתי על הנושא קצת בויקיפדיה ובעוד מקומות שמסבירים שכל גוף נחשב או "אגס" או "תפוח".
מה הכוונה?
אם לדוגמא מבנה הגוף שלך הוא כמו של אגס, אם את המשמין, רוב השומן ירד לך לירכיים ולרגליים ולתחת (כמו שיש לרוב הכושיות, שהן מלאות בירכיים).
אם מבנה הגוף שלך הוא תפוח- אז כשאתה תשמין, אתה תעלה יותר באזור הבטן והידיים בשומן.

מבחינה בריאותית להיות עם מבנה גוף של "אגס" זה יותר בריא כיוון שכל השומן הוא בירכיים ולא מפריע ללב כמו שאם השומן היה נמצא באזור הבטן והחזה.

בכל מקרה, אני גיליתי שאני מבנה גוף אגס, עשיתי חיטוב, ומאז הריבועים לא נעלמו... לא משנה כמה אני עולה במאסה, כל השומן העודף יורד לרגליים.
מצד שני זה לא ממש טוב, כי כדי לעלות במאסה בידיים אני צריך להתאמץ הרבה. :(

בכל מקרה, רציתי לדעת מה סוג מבנה הגוף שלכם (אגס או תפוח) והאם אתם מרוצים ממנו.

Future Prophecy 07-11-07 12:24

תפוח :(
מעדיף שירד לרגליים כבר כי זה מבאס שכל השומן מתרכז בבטן לא משנה אם אתה עולה נקי או מלוכלך ;(

goldBEN 07-11-07 12:38

זה מסביר את התחת שלי...s:

xfiter 07-11-07 12:38

יש לי מבנה גוף אגס לא מת אליו אבל זה מה יש.

Future Prophecy איזה אוותר מגניב יש לך אהבתי

CriminaL 07-11-07 12:39

תפוח
מעדיף אגס,פחות סיכוי למחלות לב.

Mikeo 07-11-07 12:40

"אגס": לא משנה כמה אני זולל, בידיים ובבטן אני בקושי משמין, (בידיים בכלל לא) הכל יורד לרגליים...

Natanz 07-11-07 12:48

עכשיו זה מסביר למה אני כול כך מסיבי ברגליים ובתחת יחסית לפלג גוף עליון שלי............................................... ....
אם ככה אני מעדיף תפוח

Logout 07-11-07 12:54

אני נראה לי בננה..חחח

פינגווין 07-11-07 12:59

אני כרגע באחוז שומן די גבוה משו כמו 16~ רוב השומן בבטן וברגליים
הידיים די חטובות לאחוז והחזה גם

אז אני מניח אגס?

blinki 07-11-07 13:00

לא ממש יודע אבל אין ספק שעדיף אגס גם כמובן מבחינה רפואית וגם מבחינה אסטתית את הרגליים לא ממש רואים אבל אם יש לך כרס/מותן רחבה/שדיים של בחורה זה ממש לא יפה

חולה^דיכאון 07-11-07 13:01

אני לא יודע כי אני לא משמין חחחח

eyalamzleg 07-11-07 13:02

big ass dude:S

Ilan-V 07-11-07 13:02

האמ אמא שלה תפוח אני . =x

Ilan-V 07-11-07 13:04

ברגלייים אין לי בכלל שומן בתחת גם לא כל השומן מצטבר לי בבטן למטה ובידיים.

Night_Wolf 07-11-07 13:09

גבינה בולגרית חחחחחחחחחח

סתם לפי מה שאתה מסביר אז תפוח כי טאחלס מזה שווה להיות במסה ולחפש תקוביות (אם זה מתקשר לפיתוח גוף) והשמנה בתחת ובירכיים מבאס כזה דודה שלי לפני שנכנסה להריון היה לה את אחד הישבנים היפים בעולם תמיד דמיינתי את עצמי רוצח את דוד שלי ובא לפנק אותה:11: אבל אחריו אחרי שילדה מזה תחת מזוודה

Ilan-V 07-11-07 13:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
גבינה בולגרית חחחחחחחחחח

סתם לפי מה שאתה מסביר אז תפוח כי טאחלס מזה שווה להיות במסה ולחפש תקוביות (אם זה מתקשר לפיתוח גוף) והשמנה בתחת ובירכיים מבאס כזה דודה שלי לפני שנכנסה להריון היה לה את אחד הישבנים היפים בעולם תמיד דמיינתי את עצמי רוצח את דוד שלי ובא לפנק אותה:11: אבל אחריו אחרי שילדה מזה תחת מזוודה

חחחחחחחחחחחחחחחח קרוע אתה ואללה אני האמת תפוח ואני שמח שככה חח

eyalamzleg 07-11-07 13:12

ציטוט:

גבינה בולגרית חחחחחחחחחח

:):):):) גם אני אוהב נשים במיבנה אגס ;] אי זה כזה כיף תחת בריא כזה ורגליים בריאות !!!

Logout 07-11-07 13:16

ציטוט:

גבינה בולגרית חחחחחחחחחח

אני חושב אותו דבר על דוד שלי:sbb4:

Danzig 07-11-07 13:22

http://www1.istockphoto.com/file_thu...watermelon.jpg

zidan 07-11-07 14:47

שזיף

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ