|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() שווה להשקיע עליו ? או שהוא לא כזה מיוחד כמו שמתארים אותו.... ?
למישהו יש ? אם יש לכם המלצות לטוב ולרע אני אשמח לשמוע לפני שאני קונה...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה הולך להשקיע 420 שקל על פאקן קריאטין?
אפשר בכסף הזה לקנות כבר דיאנבול חחח סתם באמת לא היתי משקיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() הוא שווה כן,אבל תלוי למי,זה מתאים יותר למצב שנתקעים במשקלים..תתחיל עם קריאטין רגיל אח"כ תעבור לפורמולות יותר מתקדמות כמו הנוז.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() שווה כל שקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אז אתם אומרים עדיף קודם כל ללכת על קריאטין רגיל (למשל אקסטרים של צמ'פיון...) או שאפשר ללכת ישר על הנוז ?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב את האקסטרים, קח מונו רגיל אחר, האקסטרים זה כולה קריאטין מונו + סוכר ענבים...
![]() |
#7 | |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ציטוט:
המלצתי לבחור ב פורמולת קריאטין ( כמו האקסטרים או הפרילאוד) או בקריאטין טהור (צ'מפיון, אופטמיום, ABB הקריאטין הטהור ללא ספק יותר חסכוני מבחינה כלכלית והוא יכול לענות על כל הדרישות שלך, לעומת זאת פרומולת הקראיטין, עשירות גם בפחמימות,חומצות אמינו ותוספות אחרות שמטרתן היא לעודד ספיחה טובה יותר של הקראיטין. מקווה שעזרתי,
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() בכיף.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את הדברים של כולם! עדיף להתחיל עם קראטין רגיל ורק אחר כך לעבור לפורמולה יותר מתקדמת
אני מחר מתחיל כנראה עם הנוז מחכה לי כבר מעל חודש בארון סוף כל סוף מתחיל אבל כמובן השתמשתי בעבר במונו והשפיע פצצה! גיל תוכל להביע דעה כמה אתה ממליץ לקחת את הקראטין |(נוז)? מבחינת מינון ליום תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() פאק, אתה באמת קשה הבנה ובנאדם סתום... כמה פעמים כבר יגידו לך שזה לא קריאטין מנו ? ולא לוקחים 5 גרם,בבוקר ו-5 גרם בערב ?.. אתה לא מבין ש 19 גרם (מנה) זה בדיוק 3 גרם קריאטין,3 גרם ארג'נין... ציטוט:
זה לא קריאטין מנו... לכן לוקחים מנה לפני האימון בשביל לקבל את הבוסט.. בטח אתה אפילו לא מרגיש פאמפ בכלל.. עם הביזבוז הזה שאתה עושה.. אתה אשכרה בנאדם תמים וקצת אטום,כל דבר שיאיר אומר לך אתה קונה.. היתי מציע שתתחיל לפתוח את העניים שלך קצת, ומה קרה אתה שואל את גיל עכשיו ?. אמרת שיאיר מעשן אותו בידע אז מפתאום אתה שואל ?. קיצר תפסיק להיות תמים ונאיבי כזה ![]() ולא רשמתי את ההודעה בשביל להתחיל לריב איתך אלה להעיר לך קצת את העניים, למרות שאתה אטום.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין שאתה צריך להיות הדוגמה הראשונה !
להתראות לך ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ואם אני ישתמש בשיטה של יאיר וזה יגיב טוב מה תגיד??
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|