ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ה-NOZ Super Charged שווה ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=21532)

ואן דאם 13-10-07 18:07

ה-NOZ Super Charged שווה ?

שווה להשקיע עליו ? או שהוא לא כזה מיוחד כמו שמתארים אותו.... ?
למישהו יש ?
אם יש לכם המלצות לטוב ולרע אני אשמח לשמוע לפני שאני קונה...

ironman 13-10-07 19:15

אתה הולך להשקיע 420 שקל על פאקן קריאטין?
אפשר בכסף הזה לקנות כבר דיאנבול חחח סתם באמת לא היתי משקיע

jonathan 13-10-07 19:18

הוא שווה כן,אבל תלוי למי,זה מתאים יותר למצב שנתקעים במשקלים..תתחיל עם קריאטין רגיל אח"כ תעבור לפורמולות יותר מתקדמות כמו הנוז.

Vin diesel 13-10-07 20:20

שווה כל שקל.

ואן דאם 13-10-07 20:35

אז אתם אומרים עדיף קודם כל ללכת על קריאטין רגיל (למשל אקסטרים של צמ'פיון...) או שאפשר ללכת ישר על הנוז ?

Meir787 13-10-07 23:40

עזוב את האקסטרים, קח מונו רגיל אחר, האקסטרים זה כולה קריאטין מונו + סוכר ענבים...

גיל גרנות 14-10-07 04:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ואן דאם
אז אתם אומרים עדיף קודם כל ללכת על קריאטין רגיל (למשל אקסטרים של צמ'פיון...) או שאפשר ללכת ישר על הנוז ?

אם זו הפעם הראשונה שאתה נעזר בקריאטין, ההיתי מתחיל בקריאטין רגיל. ושומר את ה NOZ לעתיד, הוא מוצר מעולה שאני ממליץ עליו שאתה ממש תקוע. כמו שטאוס אמר.

המלצתי לבחור ב פורמולת קריאטין ( כמו האקסטרים או הפרילאוד)
או
בקריאטין טהור (צ'מפיון, אופטמיום, ABB

הקריאטין הטהור ללא ספק יותר חסכוני מבחינה כלכלית והוא יכול לענות על כל הדרישות שלך, לעומת זאת פרומולת הקראיטין, עשירות גם בפחמימות,חומצות אמינו ותוספות אחרות שמטרתן היא לעודד ספיחה טובה יותר של הקראיטין.

מקווה שעזרתי,

eminemfan 14-10-07 04:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גיל גרנות
אם זו הפעם הראשונה שאתה נעזר בקריאטין, ההיתי מתחיל בקריאטין רגיל. ושומר את ה Noz לעתיד, הוא מוצר מעולה שאני ממליץ עליו שאתה ממש תקוע. כמו שטאוס אמר.

או
בקריאטין טהור (צ'מפיון, אופטמיום, Abb

הקריאטין הטהור ללא ספק יותר חסכוני מבחינה כלכלית והוא יכול לענות על כל הדרישות שלך, לעומת זאת פרומולת הקראיטין, עשירות גם בפחמימות,חומצות אמינו ותוספות אחרות שמטרתן היא לעודד ספיחה טובה יותר של הקראיטין.

מקווה שעזרתי,

וואלה גיל התותח! אני אישית עובר לנוז כי ניסיתי כבר מונו(עזר לי מאוד)

ואן דאם 14-10-07 15:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גיל גרנות
אם זו הפעם הראשונה שאתה נעזר בקריאטין, ההיתי מתחיל בקריאטין רגיל. ושומר את ה Noz לעתיד, הוא מוצר מעולה שאני ממליץ עליו שאתה ממש תקוע. כמו שטאוס אמר.

או
בקריאטין טהור (צ'מפיון, אופטמיום, Abb

מקווה שעזרתי,

תודה על העזרה גיל...

גיל גרנות 21-10-07 04:28

בכיף.

PcGunMan 21-10-07 15:31

מחזק את הדברים של כולם! עדיף להתחיל עם קראטין רגיל ורק אחר כך לעבור לפורמולה יותר מתקדמת
אני מחר מתחיל כנראה עם הנוז מחכה לי כבר מעל חודש בארון סוף כל סוף מתחיל אבל כמובן השתמשתי בעבר במונו והשפיע פצצה!
גיל תוכל להביע דעה כמה אתה ממליץ לקחת את הקראטין |(נוז)? מבחינת מינון ליום
תודה!

gil-Nissim 21-10-07 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
מחזק את הדברים של כולם! עדיף להתחיל עם קראטין רגיל ורק אחר כך לעבור לפורמולה יותר מתקדמת
אני מחר מתחיל כנראה עם הנוז מחכה לי כבר מעל חודש בארון סוף כל סוף מתחיל אבל כמובן השתמשתי בעבר במונו והשפיע פצצה!
גיל תוכל להביע דעה כמה אתה ממליץ לקחת את הקראטין |(נוז)? מבחינת מינון ליום
תודה!

אתה עד עכשיו מקשיב לשטות של יאיר ?.. :laughing:

פאק, אתה באמת קשה הבנה ובנאדם סתום...

כמה פעמים כבר יגידו לך שזה לא קריאטין מנו ? ולא לוקחים 5 גרם,בבוקר ו-5 גרם בערב ?..
אתה לא מבין ש 19 גרם (מנה) זה בדיוק 3 גרם קריאטין,3 גרם ארג'נין...

ציטוט:

L-Histidine Alpha-Keto-Glutarate 150 mg
Betaine HCl 2 g Tricreatine Malate 2 g Glycocyamine 2 g R-Alpha Lipoic Acid 100 mg N-Acetyl-L-Glutamine 1 g Beta-Alanine 2 g Creatine Ester Orotate 1 g L-Arginine Alpha-Keto-Glutarate 2 g L-Citrulline Alpha-Keto-Glutarate 150 mg
זה בדיוק מה שיש במנה, אז מה הפואנטה לקחת 5 גרם בבוקר-5 גרם-לפני- ו5 גרם אחרי ?.
זה לא קריאטין מנו... לכן לוקחים מנה לפני האימון בשביל לקבל את הבוסט.. בטח אתה אפילו לא מרגיש פאמפ בכלל.. עם הביזבוז הזה שאתה עושה..

אתה אשכרה בנאדם תמים וקצת אטום,כל דבר שיאיר אומר לך אתה קונה..

היתי מציע שתתחיל לפתוח את העניים שלך קצת, ומה קרה אתה שואל את גיל עכשיו ?.
אמרת שיאיר מעשן אותו בידע אז מפתאום אתה שואל ?.

קיצר תפסיק להיות תמים ונאיבי כזה :diractor:

ולא רשמתי את ההודעה בשביל להתחיל לריב איתך אלה להעיר לך קצת את העניים, למרות שאתה אטום.

PcGunMan 21-10-07 15:54

אני מבין שאתה צריך להיות הדוגמה הראשונה !
להתראות לך !

Ilan-V 21-10-07 16:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
אתה עד עכשיו מקשיב לשטות של יאיר ?.. :laughing:

פאק, אתה באמת קשה הבנה ובנאדם סתום...

כמה פעמים כבר יגידו לך שזה לא קריאטין מנו ? ולא לוקחים 5 גרם,בבוקר ו-5 גרם בערב ?..
אתה לא מבין ש 19 גרם (מנה) זה בדיוק 3 גרם קריאטין,3 גרם ארג'נין...

זה בדיוק מה שיש במנה, אז מה הפואנטה לקחת 5 גרם בבוקר-5 גרם-לפני- ו5 גרם אחרי ?.
זה לא קריאטין מנו... לכן לוקחים מנה לפני האימון בשביל לקבל את הבוסט.. בטח אתה אפילו לא מרגיש פאמפ בכלל.. עם הביזבוז הזה שאתה עושה..

אתה אשכרה בנאדם תמים וקצת אטום,כל דבר שיאיר אומר לך אתה קונה..

היתי מציע שתתחיל לפתוח את העניים שלך קצת, ומה קרה אתה שואל את גיל עכשיו ?.
אמרת שיאיר מעשן אותו בידע אז מפתאום אתה שואל ?.

קיצר תפסיק להיות תמים ונאיבי כזה :diractor:

ולא רשמתי את ההודעה בשביל להתחיל לריב איתך אלה להעיר לך קצת את העניים, למרות שאתה אטום.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אתה כזה קרוע באמא שלי אנילא יודע מה ניסגר איתך אבלל לא יודע מה ניסגר אתה שופך אותי בהודעות ודי לריב חח

PcGunMan 22-10-07 08:51

ואם אני ישתמש בשיטה של יאיר וזה יגיב טוב מה תגיד??

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ