|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו אני מתאמן כנגד משקל גוף אז אם אני אתאמן כל יום אותם תרגילים ורק יום אחד מנוחה שבת זה יזיק ?
למה איזה דוקטור אמר שלפי איך שאני מתאמן אני צריך לעשות יום קל יום בנוני ויום קשה אבל להיתאמן כל יום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() השרירים גדלים במנוחה, אז אם תתאמן כל יום לא תיתן את המנוחה הדרושה להם להתאוששות וגדילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מ-א-מ-ר-י-ם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי לא יעזור לך אם תתאמן כל יום.. זה רק יזיק לך.. אני הייתי אומר לך לקרוא כמה מאמרים.. אבל בעיקרון אני אגיד לך משו שכבר אמרו פה.. השריר לא גדל כשאתה עובד במכון או בבית (הכוונה היא השריר לא גדל כשאתה מאמץ אותו) ההפך אתה רק "הורס" את השריר.. השריר גודל בזמן המנוחה (השינה בעיקר.. זה לא אומר שאתה צריך לישון כל הזמן..) וע"י התזונה שלך.. אם תתין לגוף שלך ולשרירים שלך את האוכל שהוא צריך אז הוא יגדל כשאתה נח.. לא כשאתה עובד עליו.. אז אם אתה תתאמן כל הזמן לשריר לא יהיה זמן להתפתח.. אז חבל לך להרוס סתם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() אם אתה מתאמן אימוני סיבולת כמו שכיבות שמיכה וכאלה אתה יכול לןהתאמן יום יום זה לא משנה רק קח איזה פעם פעמים בשבוע מנוחה
![]() |
#6 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אפשרי להתאמן כל יום.. כמובן על שרירים אחרים (ולחלק את זה ככה שלא יהיו התנגשויות בין השרירים) ... במשך השבוע לפחות יום מנוחה אחד צריך להיות יום מנוחה.. (טוטאלית)
השרירים לא גודלים באימונים אלא בין האימונים... לכן אם רוצים שהשריר יגדל (צריך להקפיד על מנוחה מספקת .. 7-8 שעות שינה בלילה... ומנוחה בין האימונים)
![]() |
#8 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() על איזה מסה וגדילת שריר אתם מדברים הבאן אדם מתאמן טבעי בלי משקולות הוא לא צריך לנוח יותר מדי
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן. ולמדתי את זה על עצמי טוב. חשבתי שאני גבר ואני לא צריך להתאושש ונדפקתי חזק.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אפשר לעבוד כל יום אחר לא כל יום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() 1. כמו שאמרו פה מאמרים וקריאה.
2. זה אותו דבר כמו שכל יום תעבוד עבודה פיזית קשה ויגיע היום שתשבר. זה אומר שכל אימון אתה תעביר "בהקלות". אז עדיף לא הכמות אלא האיכות. 3. גוף ושרירים צריכים מנוחה כדי להתאושש (לגדול ולהתחזק).
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|