ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   [שאלה] אימון יום יומי מזיק? (https://israelbody.com/showthread.php?t=21301)

BodyBone 10-10-07 20:38

[שאלה] אימון יום יומי מזיק?

תקשיבו אני מתאמן כנגד משקל גוף אז אם אני אתאמן כל יום אותם תרגילים ורק יום אחד מנוחה שבת זה יזיק ?
למה איזה דוקטור אמר שלפי איך שאני מתאמן אני צריך לעשות יום קל יום בנוני ויום קשה אבל להיתאמן כל יום.

Ratm 10-10-07 20:40

השרירים גדלים במנוחה, אז אם תתאמן כל יום לא תיתן את המנוחה הדרושה להם להתאוששות וגדילה.

look 10-10-07 20:55

מ-א-מ-ר-י-ם

LTP 10-10-07 21:43

שמע אחי לא יעזור לך אם תתאמן כל יום.. זה רק יזיק לך.. אני הייתי אומר לך לקרוא כמה מאמרים.. אבל בעיקרון אני אגיד לך משו שכבר אמרו פה.. השריר לא גדל כשאתה עובד במכון או בבית (הכוונה היא השריר לא גדל כשאתה מאמץ אותו) ההפך אתה רק "הורס" את השריר.. השריר גודל בזמן המנוחה (השינה בעיקר.. זה לא אומר שאתה צריך לישון כל הזמן..) וע"י התזונה שלך.. אם תתין לגוף שלך ולשרירים שלך את האוכל שהוא צריך אז הוא יגדל כשאתה נח.. לא כשאתה עובד עליו.. אז אם אתה תתאמן כל הזמן לשריר לא יהיה זמן להתפתח.. אז חבל לך להרוס סתם..

פאוור 11-10-07 13:26

אם אתה מתאמן אימוני סיבולת כמו שכיבות שמיכה וכאלה אתה יכול לןהתאמן יום יום זה לא משנה רק קח איזה פעם פעמים בשבוע מנוחה

Logout 11-10-07 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
אם אתה מתאמן אימוני סיבולת כמו שכיבות שמיכה וכאלה אתה יכול לןהתאמן יום יום זה לא משנה רק קח איזה פעם פעמים בשבוע מנוחה

:ohmy: :unsure:

ואן דאם 11-10-07 13:45

אפשרי להתאמן כל יום.. כמובן על שרירים אחרים (ולחלק את זה ככה שלא יהיו התנגשויות בין השרירים) ... במשך השבוע לפחות יום מנוחה אחד צריך להיות יום מנוחה.. (טוטאלית)
השרירים לא גודלים באימונים אלא בין האימונים... לכן אם רוצים שהשריר יגדל (צריך להקפיד על מנוחה מספקת .. 7-8 שעות שינה בלילה... ומנוחה בין האימונים)

פאוור 11-10-07 18:36

על איזה מסה וגדילת שריר אתם מדברים הבאן אדם מתאמן טבעי בלי משקולות הוא לא צריך לנוח יותר מדי

zrizi 11-10-07 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
על איזה מסה וגדילת שריר אתם מדברים הבאן אדם מתאמן טבעי בלי משקולות הוא לא צריך לנוח יותר מדי

:whistle:

NSH1 11-10-07 19:16

כן. ולמדתי את זה על עצמי טוב. חשבתי שאני גבר ואני לא צריך להתאושש ונדפקתי חזק.

NSH1 11-10-07 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור

"פרדוקס השקרן" חחח.. אל תקח אישי

toxicity 11-10-07 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור

מה זה משנה איזה סוג של אימון הוא עושה? השריר צריך מנוחה בכל סוג עבודה
אפשר לעבוד כל יום אחר לא כל יום

kaga 11-10-07 19:39

1. כמו שאמרו פה מאמרים וקריאה.
2. זה אותו דבר כמו שכל יום תעבוד עבודה פיזית קשה ויגיע היום שתשבר. זה אומר שכל אימון אתה תעביר "בהקלות". אז עדיף לא הכמות אלא האיכות.
3. גוף ושרירים צריכים מנוחה כדי להתאושש (לגדול ולהתחזק).

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ