|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר חח מצטער על האיכות אני יצלם מחר באור יהיה יותר טוב.. אבל רציתי להראות תגידו מה שבא לכם (:.
לילה טוב (: http://img159.imageshack.us/img159/2825/022hy1.jpg ![]() ואממ בן 14 גובה 1.73 שוקל 68.. אני יחסית על אחוז שומן נראלי 18-20 ככה אני בירידה עכשיו כבר ירדתי 5קילו שומן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רואים מסה טובה מאוד ביידים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה חייב חיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי.. כה התחלתי להיתאמן אם טיפה שרירים יש לי גם מסה אחי.. אבל גם עוד שומן להוריד ככה שאני בחיטוב עכשיו אני עושה גם ריצה 10דקות.. עוד חודש כבר יראה יותר טוב.. אחרי שאני יגמור תחיטוב יש מצב אני יעלה עוד במסה ביגלל שחורף אבל הכול טלוי איך התוצאות יהיו עוד חודש אני כבר יעדכן (: לילה טוב.. דא אני מתאמן 5חודש אבל חודשיים ראשונים הייתי מיתאמן חפיף כאילו לא אוכל נכון ולא עושה אירובי.. ו ב 2חודשיים אחרי זה כאילו החודש השלישי ורביעי התחלתי לאכול נכון ובריא.. עכשיו בחודש החמישי התחלתי ארובי.. חבל שלא התחלתי לפני..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עושה חיטוב.. כבר יש טיפה קוביות.. עוד תגובות בבקשה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי כל הכבוד על ההתמדה וההשקעה ! אם היית שמן פעם אז יפה מאוד ! רואים שיש מסה בידים ובכתפים לפי דעתי, רואים קצת גב, וואלה לבן 14 אם תמשיך לחיטוב תרד ל12-14 אחוזשומן ככה זה יהיה בן זונה! בהצלחה אחי
עריכה : אחי אין מצב שיהיו לך קוביות על 18-20 אחוז שומן חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח לא ממש כל הבטן אחי.. פשוט אתה יודע טיפה איזה 2קוביות למעלה. וכה אניי על בעירך 18אחוז שומן.. וירדתי כבר ואני יעדכן עוד חודש ואתם תראו (: . תודה לכולם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() למה נראה לך שאתה 18-20 אחוז שומן חחחח אתה הרבה פחות אתה 13-14 בלחץ
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי חח תודה.. (: עוד תגובות בבקשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() כמה זמן לא ראיתי פה מישהו שיש לו מסה וואי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה :d כיף לשמוע את זה נותן לי עוד מוטבצייה להמשיך (: . עוד תגובות אנשים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |