|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש צריך עזרה בזה...בדרך כלל הייתי אוכל טונה אבל אחרי מה ששמעתי פה על הכספית הבנתי שזו טעות לאכול 2 טונות ביום (אחרי אימון ולפני שינה) ולכן אני זקוק כעת לעזרה אנ'לא מצליח למצוא מקור חלבון אחר ללא פחמימות או בעל כמות פחמימות מעטה...אני לא סובל קוטג' ולא יודע להכין חזה עוף...מה לעשות??
תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גבינה לבנה\ גבינה צהוגה לייט\ יוגורט
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאני אלך על הגבינה לבנה...תודה גבר...אשמח לעוד רעיונות כמה שיותר-יותר טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה אחרי אימון אז גם תאכל פחמימות, ואני יוצא לידי הנחה שאתה מפחית בהם בצהריים.
וגם שומנים, כמובן בריאים. (אבוקדו, שמן זית...) אתה למשל יכול לקחת את אחת האפשריות שהוא נתן לך(לא הייתי ממליץ על הגבינה הצהובה) ולקחת נגיד שתי פרוסות לחם קל, מלא. ונגיד קצת אבוקדו. ותאכל סלט, על הסלט תשים שמן זית. אחלה ארוחה עשיתי לך... [= |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
למה בדיוק לא היית ממליץ?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם פסטרמה?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, לא ידעתי שיש 5% זה חידוש, אתה יודע אמא שלי עושה קניות.
תמיד היא קונה 9% . ודבר שני- אחותי מהנדסת חומרים לא יודע משהו שהיא לומדת. היא אומרת שיש מלא חומרים מזיקים בגבינה הצהובה לייט. פסטרמה- לא יודע... בחיים לא בדקתי ממה מורכב פסטרמה כמה קלוריות שומנים וכל זה... \= |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חצי קופסת טונה וקצת אורז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פרוסות גבינה צהובה בערך זה 100 גרם גבינה צהובה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה העינין אם הכספית שבטונה אני אוכל שתיים ביום זה לא טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב-5% כל פרוסה היא בערך 25 גרם. קופסה זה 200 גרם והיא מכילה 8 פרוסות. (ב-9% יש רק 7 פרוסות, אז כל פרוסה באמת קרוב ל-30 גרם.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א הגבניה הזאתי גם מסריחה מאוד וגם מגעילה מאוד לא מסוגל להיתקרב למקרר שזה שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אתה יכול לשלב לאכול חצי גביע גבינה +1-3 חלבונים ושומן איכותי כמו שמן זית,אגוזים,אבוקדו וכו
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא מאד אוהב את הגבינה הצהובה 5%.
אני וגם אישתי חושבים שהיא מאד מוצלחת ויותר טעימה מה-9%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין בעיה עם שתי טונות ביום הכספית נמצאת בטונה הלבנה אבל אנחנו אוכלים טונה בהירה לא לבנה אז אין לך סיבה לדאוג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה אם הוא מטעה או לא מטעה אני לא לוקח סיכון...תודה על התגובות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חח מה הבעיה להכין חזה עוף?
קונים חזה עוף, שמים על האש ל3 דקות, מוכן.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|