|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אימון A
חזה- לחיצת חזה במשקולות בודדות 3X10 פרפר במכונה 3X12 לחיצת חזה כנגד מכונה – 3X10 כתפיים- לחיצת כתפיים במכונה 4X8 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה 4X10 יד אחורית- הרמת יד יד מאחורי הראש בישיבה על ספסל – 3X8 פשיטת מרפקים בכבל עם מוט ישר לפנים –3X10 אימון B גב- פולי צר לפני 3X8 חתירה כנגד פולי תחתון 3X10 TBAR בשכיבה על הבטן 3X10 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה על ספה עם מוט W 4X8-10 כפיפות מרפקים יד יד עם משקולת על הירך בישיבה או על הספה בעמידה 3X10 רגליים- לחיצת רגליים במכונה 5X15,12,10,8,8 בטן- כפיפות בטן על ספה בשיפוע שלילי – 2-3 סטים של X15 + משקל במקרה הצורך הרמות ברכיים לחזה 2-3סטים של מקסימום חזרות עשיתי חישוב לפי הימי מנוחה שלי שזה הולך יום מנוחה יום אימון בתכונית ab שהבנתי שהיא יחסית טובה אבל שמתי לב שסתם דוגמא חזה יצה לי ליתאמן יום רבעי סתם דוגמא יום חמישי מנוחה יום שישי B שבת מנוחה יום ראשון שוב a שרק ביום ראשון אני יחזור לחזה הפרש של 4 יום לא ניראה לי שזה אפקטיבי מישהו יכול לתקן אותי להראות לי איפה אני טועה. אולי ביכלל משלבים את a+b באותו אימון אבל לא ניראה לי שיש מספיק זמן למרות שניראה לי שהבעיה היא בימי מנוחה אבל קראתי שמומלץ יום מנוחה יום אימון מישהו יכול לתקן אותי תודה למי שעונה יעזור לי מאוד..... |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|