ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   לגבי תוכנית ab מי שיכול לתקן אותי בבקשה (https://israelbody.com/showthread.php?t=15527)

אושרי 29-07-07 21:30

לגבי תוכנית ab מי שיכול לתקן אותי בבקשה

אימון A

חזה- לחיצת חזה במשקולות בודדות 3X10

פרפר במכונה 3X12

לחיצת חזה כנגד מכונה – 3X10

כתפיים- לחיצת כתפיים במכונה 4X8

הרחקת זרועות לצדדים בעמידה 4X10

יד אחורית- הרמת יד יד מאחורי הראש בישיבה על ספסל – 3X8

פשיטת מרפקים בכבל עם מוט ישר לפנים –3X10

אימון B

גב- פולי צר לפני 3X8

חתירה כנגד פולי תחתון 3X10

TBAR בשכיבה על הבטן 3X10

יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה על ספה עם מוט W 4X8-10

כפיפות מרפקים יד יד עם משקולת על הירך בישיבה או על הספה בעמידה 3X10

רגליים- לחיצת רגליים במכונה 5X15,12,10,8,8

בטן- כפיפות בטן על ספה בשיפוע שלילי – 2-3 סטים של X15 + משקל במקרה הצורך

הרמות ברכיים לחזה 2-3סטים של מקסימום חזרות

עשיתי חישוב לפי הימי מנוחה שלי שזה הולך יום מנוחה יום אימון בתכונית ab שהבנתי שהיא יחסית טובה אבל שמתי לב שסתם דוגמא חזה יצה לי ליתאמן יום רבעי סתם דוגמא יום חמישי מנוחה יום שישי B שבת מנוחה יום ראשון שוב a שרק ביום ראשון אני יחזור לחזה הפרש של 4 יום לא ניראה לי שזה אפקטיבי מישהו יכול לתקן אותי להראות לי איפה אני טועה. אולי ביכלל משלבים את a+b באותו אימון אבל לא ניראה לי שיש מספיק זמן למרות שניראה לי שהבעיה היא בימי מנוחה אבל קראתי שמומלץ יום מנוחה יום אימון מישהו יכול לתקן אותי תודה למי שעונה יעזור לי מאוד.....

r0y 29-07-07 22:10

עריכה:התבלבלתי עם תוכנית ABC חלוקה טובה..סליחה
ובקשר לאימונים שעושים Ab אז אתה יכול לעשות
ראשון A
שני B
שלישי מנוחה
רביעי A
חמישי B

אתה מבין תעשה את B יום אחרי A ואז מנוחה..או למשל Ab מנוחה יומיים ואז שוב Ab
ככה אתה יכול להסתדר עם מנוחות
אי אפשר שיהיה יום מנוחה אחרי כל אימון...

ran_z 29-07-07 22:52

החלוקה בסדר גמור.
תרשה לי להמליץ לך במקום תרגיל אחד לחזה במכונה להחליף אותו לחופשי, כלומר 2 תרגילים חופשי אחד במכונה.

כתפיים להוריד 2 סטים

יד קדמית להוריד סט

רגליים תכניס סטים לירך האחורית, אין סיבה לעבוד רק על הקוואדס, ההאמס זה שריר גדול שמצריך עבודה גם עליו.

לגבי הימים

Axbxaxb

או

Abxabxx

שבוע טוב.

אושרי 30-07-07 01:23

בחורים טובים תודה על היחס .... הבנתי תהמלצות לגבי התרגילים והחלוקה לגבי axbxaxb
אבל Abxabxx זאת אומרת שאני יכול לשלב את a+b באותו אימון תאמת נשמע יותר טוב לעבוד על כול השרירים אבל יצה אימון מנוחה יומיים אימון. 4 ימים כבר חלפו... אני מבין שלא הוספתם אימונים בגלל שהשריר לא מקבל מספיק מנוחה לפי ההגיון אז אתם אומרים שעל כול שריר חובה יומים מנוחה פשוט אפשר לחלק את זה ל4 אימונים בשבוע או לשתי אימונים עד יום רבעי אגב אני בחיטוב תיהיה בעיה אים אני יוסיף עוד אימו? חמישי מנוחה ביום שישי אימון שלישי.יזרז תתהליך או מיותר ננעלתי על b+a באותו אימון למה אני משלב אירובי אחרי האימון וניראה לי תאורטית שריפת השומנים תיהיה מאוזנת מכול אזורשביצע תרגילים.לא יודע אים יש בזה משהו אבל גם הרגשה טובה אחרי האימון
מה אתם אומרים בנימה יותר מקצועית אני מדבר הרבה שטיות או שאפשר לשלב

ran_z 30-07-07 01:29

בנימה מקצועית יותר, אכן, אתה מדבר שטויות.
אימון Abxabxx כלומר יום ראשון A, יום שני B, שלישי מנוחה, רביעי A, חמישי B שישיבת מנוחה.

אין חיה כזאת שריפת שומנים מאוזנת מכל אזור שביצע תרגילים, כלומר אין דבר כזה שריפת שומן נקודתית, ע"פ תרגיל שאתה ממקד לאזור מסוים בגוף, כאשר אתה בדיאטה השומן יורד לאט לאט מכל הגוף, ולא מאזור ספציפי.

שבוע טוב.

אושרי 30-07-07 01:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
בנימה מקצועית יותר, אכן, אתה מדבר שטויות.
אימון Abxabxx כלומר יום ראשון A, יום שני B, שלישי מנוחה, רביעי A, חמישי B שישיבת מנוחה.

אין חיה כזאת שריפת שומנים מאוזנת מכל אזור שביצע תרגילים, כלומר אין דבר כזה שריפת שומן נקודתית, ע"פ תרגיל שאתה ממקד לאזור מסוים בגוף, כאשר אתה בדיאטה השומן יורד לאט לאט מכל הגוף, ולא מאזור ספציפי.

שבוע טוב.

חחחחחחח אחלה אתה קצר ולענין סבבה לקחתי לתשומת לבי תודה גבר אבל זה שהשומן יורד בצורה מאוזנת בכול הגוף הבנתי הכונה שלי הייתה כונה שגויה בכול אופן אבל פחות טיפשית חחח
היתכונתי שזה שאני יתרגל את כול הגוף שריפת השומנים תתפוס תאוצה +אירובי כמובן סתם מחשבה שהייתה . זה שהשומן לא ירד באזור אחד אים אני יתרגל אותו יותר סתם דוגמא אני מבין ....תודה על התשובות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ