|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() שמעו שמעתי המון שמועות שאחרי אימון אסור להתקלח במים קרים כי תיהיה התכווצות שרירים.לכן קודם עדיף להתקלח עם מים חמים ואז, שהשרירים ירגעו, יהיה אפשר להתקלח עם מים קרים.האם זה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() בבקשה זה דחוף.אני רוצה ללכת להתקלח אחרי האימון במים קרים אש.אני רוצה לדעת האם זה בסדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ההגיון אומר שאכן לא מומלץ לקרר את הגוף "בבת אחת" כשהוא חם, כמו שלא מומלץ לצאת מאימון בחורף עם חולצה קצרה וכו'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() Ok תודה אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אה ... אפילו אני לא חשבתי על זה...
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה נכון אבל זה לא יגרום לגדילה פחותה או משו בסגנון..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() למעשה זה לא כזה עניין מכיוון שעד שתחזור הביתה הגוף כבר יחזור לטמפ' נורמלית
חוץ מזה דווקא "קומפרסים" במקלת של מעבר ממים חמים לקרים (דקה חם דקה קר) מאוד יעילים להתאוששות מאימון מכיוון שזה מזרים דם לשרירים ...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי איזה סרט על מישו שרץ בתחרויות אבל שהוא קופץ מעל מכשולים כאלה...
אחרי אימונים בחדר כושר הוא נכנס לאמבטיית קרח ויושב שמה כמה דקות.. ולפי מה שאני יודע מים קרים עושים תזרימת דם יותר מהירה..למרות זאת קור מכווץ ובגלל זה יכול לכווץ תשרירים שאני חושב שזה לא דבר טוב אחרי אימון... תעשה מקלחת רגילה..מים פושרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שכבו אתם בקרח. Pffffffffffft
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הצעה שלי, תעשה מקלחת חמה אחרי שתרגע מהאימון ותחזור לטמפרטורת גוף רגילה וכשאתה מסיים להתקלח (יענו סיבון וכל התהליך) תוריד טיפה את הטמפ' של המים עד שתתרגל ואז תוריד עוד טיפה ועוד טיפה עד שאתה מגיע להכי קרים ואתה לא שם לב... מקלחת איכותית!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |