|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גלשתי פה כמה ימים וראיתי כמה תופעות שעיצבנו אותי, הספאם האינסופי ועוד.
1. כל מיני שאלות מפגרות של מתחילים (אל תחשבו שאני רוצה להעליב אותם) כמו איזה תרגילים יש לטרפז וכו"... על דבר כזה צריך באן (לעשות חוק). כדי לפתור זאת לפתוח מעיין הודעה בנעוץ של שאלות- תשובות שהתשובות אליהן הם פשוטות וקצרות. 2. לפתוח הודעה בנעוץ באשכול דיבורים כללי לשיחות וכך אני חושב זה יפחית ת'ספאם. 3. לפתוח אשכול חדש של מאמרים מה שאני מקווה שבעתיד יהיו מאמרים שחברי הפורום יתרגמו וכמובן להביא שם לינקים לספרים בנושא. 4. הודעות פרטיות (אמרו את זה כבר)- דבר שיפתור הודעות כמו "user כנס" 5. לפתוח אשכול לפאורליפטינג או הרמת משקולות כי אני חושב שיש הרבה משתמשים שמתענינים בזה. שם השוני יהיה שיוכלו להביא תוכנויות אימונים, סייקלים לבנץ', סקווט ודד ליפט וכמובן שאלות בנושא. כמובן תוכלו להגיב ולהוסיף/להפחית עצות.
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בעיניין השאלות, התכוונתי שהם כן יוכלו לשאול אבל אם התשובות אמורות להיות קצרות אז יהיה הודעה בנעוץ בשביל זה. תגיד אז בשביל מה יש מאמרים או ספרים? כדי שכמה אנשים יקראו אותם ויתחילו להפיץ את הידע כמו איזה אגדה? אולי יותר טוב שכולם יקראו ויהיו שאלות יותר מורכבות?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש פשוט מאמרים מסובכים שקשה להבין מהם, אז עדיף שישאלו פה.
יש המון אנשים שקראו את המאמרים. דרך אגב אני בעד שאר ההצעות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חשת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() לך הביתה.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: megashape אני כבר שם, תמציא משהו יותר טוב.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סייקלים לבנצ'?
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() שיעשו Faq בפורום אימונים ותזונה
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה ז.א?
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וככה זה הפורום הספאם פה לא מפריע לאף אחד ולא פוגע זה מעסיק את כל המשתמשים ולדעתי זה בסדר. חוץ מתופעת הנובים שבאמת צריך למגר! ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לא הבנתם אותי או אני אתכם (כנראה ישבתי יותר מדי בפורומים רוסיים שאני לא יודע את הטרמינים בעברית). מה שאני התכווני סייקל- אימונים שבהם המטרה היא עליה הדרגדית של משקלי העבודה. יכול להיות שהשם לא נכון. ולא צריך לקרוא לאף אחד נוב אדון megashape.
דוגמא לסייקל (ברוסית): http://rapidshare.com/files/42488145/8.xls
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() נעוצים זה לרוב חסר טועלת כאשר מדובר במשתמשים חדשים. הם לא מודעים לקיומם, הרבה פעמים לא יודעים איך העסק עובד אז הם פשוט רצים לכתוב את ההודעה. כך לדוגמה את ההודעה שאני נעצתי לגבי כותרות לא אינפורמטיביות, יותר מ-70% מהאנשים שרשומים לפורום לא מודעים בכלל על קיומה, וכך נוצר מצב שעדיין פותחים מידי יום אשכולות עם כותרות כמו "שאלה חשובה, חייב תשובה דחוף!!" הפתרון היחיד שאני יכול להציע, וזה מה שאני תמיד מציע, נועד דווקא בשביל החברים הפעילים בפורום ולא בשביל החדשים עם השאלות הנוביות, זה פשוט להתעלם מהאשכולות הללו ולא להגיב תגובות חסרות תועלת שלא תורמות דבר מלבד ספאם, מה שאגב מקשר אותנו לסעיף הבא שלך. 2. דיבורים כללי נועד בעיקרון לדיבורים על הא ועל דא, אז אין טעם לפתוח אשכול מיוחד לזה. מה שכן, אין מקום בפורומים המקצועיים (תזונה ואימונים) לספאם, שכאמור בסעיף הקודם רובו אם לא כולו, נגרם ע"י משתמשים שמאוסים מלשמוע שאלות נוביות ובמקום להתעלם הם מחליטים לכתוב תגובות מיותרות. 3. לא כל כך הבנתי למה הכוונה אשכול למאמרים, אבל תרגום מאמרים ע"י חברי הפורום תמיד מבורך. 4. אולי בפעם ה-474578656 אני אומר את זה, לא יהיו פה הודעות פרטיות כל עוד בעל האתר לא מעוניין בכך, מכל סיבה שלא תהיה בין אם היא מוצדקת לדעתכם או לא, אז חבל על המאמץ כי פשוט לנו המנהלים אין שום דבר לעשות בנידון, זה פשוט לא תלוי בנו. 5. בעיקרון כבר קיים אשכול כזה של הרמת משקולות אולימפית, אנטון ביקש ממני באשכול של בקשות למנהלים לנעוץ אותו ואמרתי לו שאם יהיה קצת יותר ביקוש אז אני אנעץ. אני פשוט לא רוצה לעשות אשכול נעוץ פרטי ל-3 אנשים (שאני משתייך אליהם אגב, מאוד אוהב את הענף הזה), כי זה נראה לי קצת לא לעניין. מקווה שעניתי לעניין ועזרתי להבהיר כמה דברים. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() לא אמרו שהיה צאט?
![]() |
#18 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום