ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עצות לפורום (https://israelbody.com/showthread.php?t=14183)

kaga 12-07-07 14:41

עצות לפורום

גלשתי פה כמה ימים וראיתי כמה תופעות שעיצבנו אותי, הספאם האינסופי ועוד.
1. כל מיני שאלות מפגרות של מתחילים (אל תחשבו שאני רוצה להעליב אותם) כמו איזה תרגילים יש לטרפז וכו"... על דבר כזה צריך באן (לעשות חוק). כדי לפתור זאת לפתוח מעיין הודעה בנעוץ של שאלות- תשובות שהתשובות אליהן הם פשוטות וקצרות.
2. לפתוח הודעה בנעוץ באשכול דיבורים כללי לשיחות וכך אני חושב זה יפחית ת'ספאם.
3. לפתוח אשכול חדש של מאמרים מה שאני מקווה שבעתיד יהיו מאמרים שחברי הפורום יתרגמו וכמובן להביא שם לינקים לספרים בנושא.
4. הודעות פרטיות (אמרו את זה כבר)- דבר שיפתור הודעות כמו "user כנס"
5. לפתוח אשכול לפאורליפטינג או הרמת משקולות כי אני חושב שיש הרבה משתמשים שמתענינים בזה. שם השוני יהיה שיוכלו להביא תוכנויות אימונים, סייקלים לבנץ', סקווט ודד ליפט וכמובן שאלות בנושא.
כמובן תוכלו להגיב ולהוסיף/להפחית עצות.

VoRteX 12-07-07 14:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
1. כל מיני שאלות מפגרות של מתחילים (אל תחשבו שאני רוצה להעליב אותם) כמו איזה תרגילים יש לטרפז וכו"... על דבר כזה צריך באן (לעשות חוק). כדי לפתור זאת לפתוח מעיין הודעה בנעוץ של שאלות- תשובות שהתשובות אליהן הם פשוטות וקצרות.

טוב שלא הגזמת, אנשים חדשים נרשמים לפורום כדי לשאול שאלות, אז הם קצת נובים, ישר מביאים באן? הגזמת. לפעמים לא חייב לשלוח בנאדם למאמרים אלא להסביר לו. תאמין לי שזה יהיה הרבה יותר טוב מאשר לשלוח אותו למאמרים או לגרום ריב.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga

הסיבות לכך שאין הודעות פרטיות כבר די הובנו, אם אני לא טועה זה היה מניעת סחר בסטרואידים.

kaga 12-07-07 14:54

בעיניין השאלות, התכוונתי שהם כן יוכלו לשאול אבל אם התשובות אמורות להיות קצרות אז יהיה הודעה בנעוץ בשביל זה. תגיד אז בשביל מה יש מאמרים או ספרים? כדי שכמה אנשים יקראו אותם ויתחילו להפיץ את הידע כמו איזה אגדה? אולי יותר טוב שכולם יקראו ויהיו שאלות יותר מורכבות?

VoRteX 12-07-07 15:04

יש פשוט מאמרים מסובכים שקשה להבין מהם, אז עדיף שישאלו פה.
יש המון אנשים שקראו את המאמרים.

דרך אגב אני בעד שאר ההצעות.

כריש שזוף 12-07-07 15:05

חשת

megashape 12-07-07 15:13

לך הביתה.

kaga 12-07-07 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
יש פשוט מאמרים מסובכים שקשה להבין מהם, אז עדיף שישאלו פה.
יש המון אנשים שקראו את המאמרים.

דרך אגב אני בעד שאר ההצעות.

VoRteX אני לא נגד שאלות בכלל. אני מתכוון שלשאלות שפשוטות לפתוח מעיין הודעה בנעוץ ששם הם ישאלו ויענו להם, כל זה ימנע מלפתוח אלף פוסטים נוספים. זה ממש טוב כי כך זה יעלה את הרמה של הפורום. משתמשים יוכלו לגלוש רק בשאלות רציניות ולקרוא מידע ועוד.... ואם הם רוצים לשאול משהו קטן הם יוכלו לשאול בהודעה של השאלות ושם יענו להם תוך משפט או שניים.
עריכה: megashape אני כבר שם, תמציא משהו יותר טוב.

Bullet 12-07-07 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
5. לפתוח אשכול לפאורליפטינג או הרמת משקולות כי אני חושב שיש הרבה משתמשים שמתענינים בזה. שם השוני יהיה שיוכלו להביא תוכנויות אימונים, סייקלים לבנץ', סקווט ודד ליפט וכמובן שאלות בנושא.

אממ לא, יש פה רק 3.5 אנשים שמתעניינים בזה...
סייקלים לבנצ'?

megashape 12-07-07 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אממ לא, יש פה רק 3.5 אנשים שמתעניינים בזה...
סייקלים לבנצ'?

חחחחחחחחחחחחחחח..........חזק...סייקלים לבנץ'.

benwin21 12-07-07 15:19

שיעשו Faq בפורום אימונים ותזונה

kaga 12-07-07 15:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי megashape
חחחחחחחחחחחחחחח..........חזק...סייקלים לבנץ'.

זאת סיבה לפתוח את האשכול! יש גם סייקלים כדי לעלות משקלי עבודה.

Bullet 12-07-07 15:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
זאת סיבה לפתוח את האשכול! יש גם סייקלים כדי לעלות משקלי עבודה.

אלכס בפורום הזה הולכים סייקלים מסוג קצת אחר... :blush:

kaga 12-07-07 15:35

מה ז.א?

megashape 12-07-07 15:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אלכס בפורום הזה הולכים סייקלים מסוג קצת אחר... :blush:

:mellow: אני לא רוצה לחשוב למה אתה מתכוון.

וככה זה הפורום הספאם פה לא מפריע לאף אחד ולא פוגע זה מעסיק את כל המשתמשים ולדעתי זה בסדר.
חוץ מתופעת הנובים שבאמת צריך למגר!:boxing:

kaga 12-07-07 15:49

אולי לא הבנתם אותי או אני אתכם (כנראה ישבתי יותר מדי בפורומים רוסיים שאני לא יודע את הטרמינים בעברית). מה שאני התכווני סייקל- אימונים שבהם המטרה היא עליה הדרגדית של משקלי העבודה. יכול להיות שהשם לא נכון. ולא צריך לקרוא לאף אחד נוב אדון megashape.
דוגמא לסייקל (ברוסית):
http://rapidshare.com/files/42488145/8.xls

- Idan - 12-07-07 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
גלשתי פה כמה ימים וראיתי כמה תופעות שעיצבנו אותי, הספאם האינסופי ועוד.
2. לפתוח הודעה בנעוץ באשכול דיבורים כללי לשיחות וכך אני חושב זה יפחית ת'ספאם.
3. לפתוח אשכול חדש של מאמרים מה שאני מקווה שבעתיד יהיו מאמרים שחברי הפורום יתרגמו וכמובן להביא שם לינקים לספרים בנושא.
כמובן תוכלו להגיב ולהוסיף/להפחית עצות.

1. קודם כל, אין כזה דבר לתת באן למשתמש חדש ששואל שאלות נוביות. אם היינו מעיפים מפה משתמשים כאלה, אז היה יוצא לנו 10 השעיות כל יום, אנחנו מנהלים כאן פורום, לא איזה משטר טוטאליטרי. :ohmy:

נעוצים זה לרוב חסר טועלת כאשר מדובר במשתמשים חדשים. הם לא מודעים לקיומם, הרבה פעמים לא יודעים איך העסק עובד אז הם פשוט רצים לכתוב את ההודעה. כך לדוגמה את ההודעה שאני נעצתי לגבי כותרות לא אינפורמטיביות, יותר מ-70% מהאנשים שרשומים לפורום לא מודעים בכלל על קיומה, וכך נוצר מצב שעדיין פותחים מידי יום אשכולות עם כותרות כמו "שאלה חשובה, חייב תשובה דחוף!!"

הפתרון היחיד שאני יכול להציע, וזה מה שאני תמיד מציע, נועד דווקא בשביל החברים הפעילים בפורום ולא בשביל החדשים עם השאלות הנוביות, זה פשוט להתעלם מהאשכולות הללו ולא להגיב תגובות חסרות תועלת שלא תורמות דבר מלבד ספאם, מה שאגב מקשר אותנו לסעיף הבא שלך.

2. דיבורים כללי נועד בעיקרון לדיבורים על הא ועל דא, אז אין טעם לפתוח אשכול מיוחד לזה. מה שכן, אין מקום בפורומים המקצועיים (תזונה ואימונים) לספאם, שכאמור בסעיף הקודם רובו אם לא כולו, נגרם ע"י משתמשים שמאוסים מלשמוע שאלות נוביות ובמקום להתעלם הם מחליטים לכתוב תגובות מיותרות.

3. לא כל כך הבנתי למה הכוונה אשכול למאמרים, אבל תרגום מאמרים ע"י חברי הפורום תמיד מבורך.

4. אולי בפעם ה-474578656 אני אומר את זה, לא יהיו פה הודעות פרטיות כל עוד בעל האתר לא מעוניין בכך, מכל סיבה שלא תהיה בין אם היא מוצדקת לדעתכם או לא, אז חבל על המאמץ כי פשוט לנו המנהלים אין שום דבר לעשות בנידון, זה פשוט לא תלוי בנו.

5. בעיקרון כבר קיים אשכול כזה של הרמת משקולות אולימפית, אנטון ביקש ממני באשכול של בקשות למנהלים לנעוץ אותו ואמרתי לו שאם יהיה קצת יותר ביקוש אז אני אנעץ. אני פשוט לא רוצה לעשות אשכול נעוץ פרטי ל-3 אנשים (שאני משתייך אליהם אגב, מאוד אוהב את הענף הזה), כי זה נראה לי קצת לא לעניין.

מקווה שעניתי לעניין ועזרתי להבהיר כמה דברים. :unsure:

Shauder 12-07-07 16:17

לא אמרו שהיה צאט?

StaSus 12-07-07 16:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Terminator
לא אמרו שהיה צאט?

אמרו..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ