|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ערב טוב אנשים !
שאלה כזאת מעניינת שעלתה לי למח,קראתי כמה מאמרים על זה אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם ואת דעתם של חכמי הפורום ![]() ![]() נגיד אני מבשל שעועית,אני לוקח 100 גרם,זורק לסיר.מבשל את ה010 גרם שעועית ! אחרי שזה היתבשל אני מוציא את כול השעועית מהסיר (אם לפני הבישול בשעועית עדומה היה 60 % פחמימות) כמה % פחמימות נשאר אחרי בישול ? ואני לא מתכוון ל 100 גרם שעועית אחרי בישול. אני מתכוון לכול השעועית שזקתי לסיר בישול ! כמה % נשאר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() כמות הפחמימות נטו בסיר לא משתנה. ל100 גרם שעועית מבושלת יהיו פחות פחמימות כי השעועית סופחת מים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם כבר מדברים על בישול
בישול מוריד ערך תזונתי?
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הנטו בסיר לא משתנה, ל100 גרם זה כן משתנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הפחמימות יכולות להתאדות לאויר ולברוח!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() עוד שאלה חשובה שלא רציתי לפתוח בשבילה פוסט ! אז ככה:
כולנו יודעים שבביצה שלמה יש בערך 6-8 גרם חלבון ! אז השאלה היא כזאת,כמה אחוז(לא גרם,אחוז) חלבון יש בחלבון של ביצה,רק בלבן של הביצה ! שאלה שלא מצאתי תשובה עליה ![]() אני סומך יותר על מחקרים.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חבל לי לפתוח על זה עוד פוסט אז אני יתנחל פה
מה קורה לאוכל שנשרף קצת, זה פוגע בערך התזונתי?
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$ ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשאלה. במיוחד לגבי חזה עוף וירקות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אם זה נהיה פחם, כן, חלק מהערך התזונתי אובד.
bodybuilder, לא צריכים מחקר בשביל השאלה שלך, צריכים מחשבון והשכלה של כיתה ג'. מחלקים את כמות החלבון בלבן של הביצה במשקל הכולל של הלבן של הביצה ומכפילים ב100, זה אחוז החלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|