|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אממ באימונים האחרונים התחיל לכאוב לי קצת הגב.
יש לי חגורת גב שאני לא משתמש בה (בדקתי היא במידות שלי והכל). השאלה שלי היא באיזה תרגילים מומלץ להשתמש בה ? התרגילים שאני מבצע במשך השבוע הם : ** אני בעבודה והמחשב בעבודה פה לא קורא מסמכים של וורד 2007 (שלחתי לעצמי את התוכנית שלי למייל), אז אני אעלה את התרגילים אחרה"צ.. ![]() עריכה, הנה רשימת התרגילים : • Front Squat. • Leg Curl. (כפיפת ברכיים) • Close Grip Bench Press. • Bent Over Row on a Bench. • Hammer Curl. • Romanian Dead-Lift. • Standing Shoulder Press. • Chin Up. (מתח בפרונציה) • Shrugs. • Dumbbell Decline Triceps Extension. • Lunges. • Dips. (close grip) • Wide Grip Pullups. • Lateral Raise.(הנפות לצדדים) • Standing Barbell Curl. המשך יום נעים, עמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להשתמש בשום תרגיל בחגורה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בתרגילים שאתה עומד והגב דורש תמיכה
תעבוד על הגב תחתון ולא תיצתרך חגורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני משתמש בחגורה שאני עושה סקוואט ודדליפט פשוט בתרגילים האלה יש יותר סיכוי לטכניקה לקויה שתגרום לפציעה בגב אז למה להסתכן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אני לא אומר שהטכניקה שלי לקוייה, פשוט לפעמים למשל שאני סקוואט, אז לפעמים בלי חגורה כואב לי הגב, עם טכניקה מושלמת. אני מעדיף עם חגורה, בשביל זה היא קיימת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איגור צודק, גם אני חשבתי על תחושת הביטחון והיציבות אבל זה רק גורם לך לפתח תלות וזה לא מכסה על שום טכניקה לקויה.
מאמן אצלי בחדר כושר טוען שהחגורה גם מחלישה אותך בסופו של דבר. היא משמשת רק בתרגילים עם משקלים כבדים ממש שיש חשש שאיברים פנימים יזוזו או לפגיעה בצלעות, זה נשמע מאוד הגיוני ואל תגידו שזה קשקוש. אני לא מאמין שמתאמן רגיל, או כל בודיבילדר, זקוק לחגורה, רק אם הוא פאורליפטר רציני.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תיראו, אנ יכבר חודשים מתאמן על דד ליפט, הגב התחתון שלי חזק מאוד.
אני יודע שלא טוב לשים חגורה, ועובדה שעד היום לא השתמשתי בה. הבעיה היא שבאימונים האחרונים עם התרגילים החדשים נורא כואב לי הגב, בעיקר אחרי דד -ליפט, שזה טבעי שיכאב, אבל יש לי גם כאבי גב אחרי שראגס, אחרי פרונט סקוואט אחרי לחיצת כתפיים בעמידה ולפעמים אחרי כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W. בכל מקרה, אני אשמח אם תגידו לי איפה מומלץ שאני כן אשים חגורה, רשימת התרגילים אותם אני עושה במהלך השבוע : • Front Squat. • Leg Curl. (כפיפת ברכיים) • Close Grip Bench Press. • Bent Over Row on a Bench. • Hammer Curl. • Romanian Dead-Lift. • Standing Shoulder Press. • Chin Up. (מתח בפרונציה) • Shrugs. • Dumbbell Decline Triceps Extension. • Lunges. • Dips. (close grip) • Wide Grip Pullups. • Lateral Raise.(הנפות לצדדים) • Standing Barbell Curl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני מסקים עם איגור,אבל אני אישית לובש חגורה בשני סטים האחרונים בסקוואט,סטים על 2-3 חזרות !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אולי תתעסקו בנושא המרכזי ?! אפחד לא ענה לי על השאלה !!! תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תקראו את המאמר:
http://84.94.225.95/~atraf/or/showth...=stuart+mcgill |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא מומלץ בכלל.
מחקר של מכון בין לאומי: תסתכלו במה שהדגשתי. Do back belts protect workers from back injury? In spite of anecdotal claims, no evidence has so far been found to support the claim that wearing back belts improves one's back safety. In response to the substantial increase in the number of workers who rely on back belts to prevent injury from lifting, the National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH) in the United States formed the Back Belt Working Group to review and evaluate the existing data related to back belts. Their final conclusions are:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מי ישב ליקרוא את כל זה.
שאני עושה סקוואט אם חגורה בהרבה יותר קל לי,ואין לי כאבי גב. פשוט מאוד אני לא צריך מחקר שיגיד לי אם זה טוב או לא.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור, גם אם אני חש בכאבים חזקים בגב בזמן האחרון, להמשיך להתאמן ללא חגורת גב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מצב,תעשה תדברים הרגילים,תוריד משקל,תשפר טכניקה,תחליף תרגיל/תשנה זווית/עמידה וכל הדברים הבסיסיים. אם תשים חגורה והכאב יעלם אז תתאמן עם חגורה מה אני יגיד לך....למרות שלא מומלץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ניסיתי, כי אני יודע שלא מומלץ - לכן באתי להתייעץ איתכם ![]() |
|
![]() |
![]() |