|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי במאמר שמומלץ פעם בחודשיים שלוש של אמונים אינטנסיבים לקחת הפסקה מוחלטת של שבוע מהאמונים מישהו פה באמת עושה את זה?זה עוזר?באמת צריך את זה במידה ואני נח ויושן מספיק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יכול להיות נחמד מאוד..
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר לשלב אימון קל, משמע 30% בערך פחות מהעצימות הרגילה של כל אימון, אחת ל-4 שבועות. זה תלוי גם בהרגשה וכד'. יש עוד שיטות לנוח.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() הכל תלוי בהרגשה שלך...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן לפעמים ההפסקה הזאת גם חשובה על מנת לתת לטסטטסטורון שלך לנוח ולמלא מצטברים
ככה גם למאגרי הגליקון ואז תוכל לתת אימונים חזקים אף יותר ובאמת תלוי בהרגשה שלך,ולפעמים השבוע הזה הוא מאלוהים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חשוב מאוד לקחת הפסקה,זה לא מוריד מההתקדמות,אני תמיד לוקח הפסקה של 4 ימים פעם בחודשיים ואני חוזר לאימון הבא עם יותר כוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני עושה את זה זה עוזר ואתה חוזר כמו חדש וגם הגוף מתפתח טוב מאוד בשבוע הזה רק עם התאמנת רציני בשלושו חודשים שלפני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את זה.
![]() עכשיו אני בחיטוב אבל כשהייתי בתקופת מסה היה נגיד חודש שלא הצלחתי לעלות גרם ![]() אז לקחתי הפסקה של שבוע+שינוי תוכנית אימונים+עליה בפחמימות בתפריט +ואפילו התחלתי עם קראטין חודש אחרי הפסקה עליתי בריבית וזה מאוד עזר |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|