|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז היום התקשרתי לבאקום לברר מתי אני מתגייס ולאן והבחור אמר לי שאני מתגייס ב22.7.07 ואין לי יעד, כלומר אני יראה קצין מיון ביום ההתגייסות אבל ככל הנראה לקרבי כי אני פרופיל 97 השאלה שלי היא האם אני יכול לערער על השיבוץ שלי?, או שאני בא והוא אומר לי איפה הוא שם אותי ובזה נגמר הסיפור?
ועוד דבר, אם אני מוריד פרופיל על מגרנות וכאבי גב תחתון לאיזה פרופיל יורידו אותי? יענו ג'ובניק או שריון וכאלו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() שיריון זה פרופיל 72 לפחות .מגרנות וכאבים בגב תחתון זה 64-45 אם אני לא טועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וודאי שאתה יכול לערער על השיבוץ..
ד"א אתה לא מארה"ב?
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() הוא יכול לערער עד מחר....יסימו עליו זין.למה מי הוא?אם החליטו שהוא מתאים אז הוא מתאים.אבל הוא יכול לצעת על אי האתמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עם המקסימום שאתה יכול להוריד זה ל72
תוותר עדיך להיות כבר לוחם אמיתי כמו שצריך בחיל רגלי מאשר להיות עם 72 ואז יתקעו אותך בשיריון או סטלים ואז ביכלל תצטער על זה
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() אתה מציע לו ללכת לקרבי בלי רצון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו, איך אני יכול לדעת לכמה הם יורידו לי?
אורי, תגיד לי מה אמרת לרופא בדיוק? תפרט שאני לא יעשה פאדיחות שם חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אחי תגיד שאתה לא רוצה קרבי מה הבעיה?~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כבר רשמתי במנילה שאני רוצה, אז כנראה אם אני לא יוריד פרופיל הם לא יתנו לי לצאת מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נירן חח איזה מסטול אתה איך אתה נזכר בזה רק עכשיו?אם היית מתייעץ לפני הצו הראשון היית מוציא בקלות אישורים על מגרנות והיית מוריד בקלות ל-45 בלי כל הלחץ הזה שיש לך עכשיו.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה מבאס טילים!
אז על מה התלוננת אצל הרופא?יענו סימפטומים... השאלה המרכזית היא אם אני יגיד לקצין מיון שאני לא רוצה קרבי, האם הוא יתן לי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אם תגיד לקציון מיון שתלא רוצה קרבי הוא יצחק לך בפנים.
לך תגיד יש לך מיגרנות , אתה רגיש לחום , כל מיני חרטות כאלה אם לא יעבוד תתגיס , תלך לקרבי ותתחיל לעשות שם בעיות יעיפו אותך ישר להיות ג'ובניק דרך הקב"ן תהליך שיכול להיות ארוך אם אתה דביל ולא יודע לתכנן את הדברים כמו שצריך מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואם זה יום המזל שלך בסוף התהליך עוד תמצא את עצמך בממלכת מז"י. ואז זה רק אתה, הקצין מיון והקומבינה. במקרה הרע תהיה תומך לחימה במפח"ט/גדוד ותצא חמשושים/חצאים.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() היום היה לי זימון לקצין מיון אנ מקווה שהוא ישם על מה שאמרתי לו אם לא אז נראה מה יהיה
דרךאגב גם לי ישצו גיוס ל22.7 אין מצב אבל שאני אתגיס עכשיו ביולי
![]() |
#16 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תדחה אחי תפליץ תירוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה תגיד לו שיש לך מיגרנות של 3-4 פעמים בשבוע,ככה זה יחשב משהו חמור. אם תעשה את זה יורידו לך לפחות ל-72 (יש מצב טוב שגם ל-45-64)אם תקבל 72 תערער על זה ותביא חוות דעת מרופא אחר ואין מצב שלא יורידו לך ל-45 ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתה הורדת רק על מגרנות או גם על גב תחתון?
ולכמה הורידו לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי זה באתי להוריד על כאבי גב תחתון,שלחו אותי לעשות בדיקת מיפוי עצמות,בא אלי רופא רוסי עם מחט באורך 15 ס"מ ורצה לתקוע לי את זה בעמוד השידרה....ברחתי משם כל עוד אני יכול.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חחח, אוקיי עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני הולך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|