ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   קצין מיון בצבא (https://israelbody.com/showthread.php?t=10042)

NIRAN 15-05-07 12:26

קצין מיון בצבא

אז היום התקשרתי לבאקום לברר מתי אני מתגייס ולאן והבחור אמר לי שאני מתגייס ב22.7.07 ואין לי יעד, כלומר אני יראה קצין מיון ביום ההתגייסות אבל ככל הנראה לקרבי כי אני פרופיל 97 השאלה שלי היא האם אני יכול לערער על השיבוץ שלי?, או שאני בא והוא אומר לי איפה הוא שם אותי ובזה נגמר הסיפור?

ועוד דבר, אם אני מוריד פרופיל על מגרנות וכאבי גב תחתון לאיזה פרופיל יורידו אותי? יענו ג'ובניק או שריון וכאלו?

Vin diesel 15-05-07 12:42

שיריון זה פרופיל 72 לפחות .מגרנות וכאבים בגב תחתון זה 64-45 אם אני לא טועה.

ofirdesign 15-05-07 12:47

וודאי שאתה יכול לערער על השיבוץ..
ד"א אתה לא מארה"ב?

Vin diesel 15-05-07 13:01

הוא יכול לערער עד מחר....יסימו עליו זין.למה מי הוא?אם החליטו שהוא מתאים אז הוא מתאים.אבל הוא יכול לצעת על אי האתמה.

PcGunMan 15-05-07 13:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
הוא יכול לערער עד מחר....יסימו עליו זין.למה מי הוא?אם החליטו שהוא מתאים אז הוא מתאים.אבל הוא יכול לצעת על אי האתמה.

אבל לא יזיק לנסות :jockey:

יונתן מהמעלית 15-05-07 17:34

עם המקסימום שאתה יכול להוריד זה ל72
תוותר
עדיך להיות כבר לוחם אמיתי כמו שצריך בחיל רגלי מאשר להיות עם 72 ואז יתקעו אותך בשיריון או סטלים ואז ביכלל תצטער על זה

Vin diesel 15-05-07 17:57

אתה מציע לו ללכת לקרבי בלי רצון?

NIRAN 15-05-07 18:47

אז זהו, איך אני יכול לדעת לכמה הם יורידו לי?

אורי, תגיד לי מה אמרת לרופא בדיוק? תפרט שאני לא יעשה פאדיחות שם חח

HHHEELLBBOOYY 15-05-07 19:05

אחי תגיד שאתה לא רוצה קרבי מה הבעיה?~

NIRAN 15-05-07 19:05

כבר רשמתי במנילה שאני רוצה, אז כנראה אם אני לא יוריד פרופיל הם לא יתנו לי לצאת מזה.

Ori-Silver 15-05-07 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
אחי תגיד שאתה לא רוצה קרבי מה הבעיה?~

זה לא ממש מעניין אותם אם יש לך פרופיל 72-97 אתה תיהיה קרבי....הוא חייב להוריד פרופיל.
נירן חח איזה מסטול אתה איך אתה נזכר בזה רק עכשיו?אם היית מתייעץ לפני הצו הראשון היית מוציא בקלות אישורים על מגרנות והיית מוריד בקלות ל-45 בלי כל הלחץ הזה שיש לך עכשיו....

NIRAN 15-05-07 19:15

כן זה מבאס טילים!

אז על מה התלוננת אצל הרופא?יענו סימפטומים...

השאלה המרכזית היא אם אני יגיד לקצין מיון שאני לא רוצה קרבי, האם הוא יתן לי...

Moshe 15-05-07 19:18

אם תגיד לקציון מיון שתלא רוצה קרבי הוא יצחק לך בפנים.
לך תגיד יש לך מיגרנות , אתה רגיש לחום , כל מיני חרטות כאלה
אם לא יעבוד תתגיס , תלך לקרבי ותתחיל לעשות שם בעיות יעיפו אותך ישר להיות ג'ובניק דרך הקב"ן תהליך שיכול להיות ארוך אם אתה דביל ולא יודע לתכנן את הדברים כמו שצריך מראש.

shikoLM 15-05-07 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
אם תגיד לקציון מיון שתלא רוצה קרבי הוא יצחק לך בפנים.
לך תגיד יש לך מיגרנות , אתה רגיש לחום , כל מיני חרטות כאלה
אם לא יעבוד תתגיס , תלך לקרבי ותתחיל לעשות שם בעיות יעיפו אותך ישר להיות ג'ובניק דרך הקב"ן תהליך שיכול להיות ארוך אם אתה דביל ולא יודע לתכנן את הדברים כמו שצריך מראש.

לא צריך להרחיק עד כדי כך, תתחיל טירונות קרבית בחי"ר, תראה חוסר מוטיבציה לשרת בכל הראיונות עם המפקדים, טיפה בעיות משמעת ובלי מאמץ גדול אתה במחלקת ת"ל מסיים טירונות תוך חודש- חודש וחצי.
ואם זה יום המזל שלך בסוף התהליך עוד תמצא את עצמך בממלכת מז"י. ואז זה רק אתה, הקצין מיון והקומבינה.
במקרה הרע תהיה תומך לחימה במפח"ט/גדוד ותצא חמשושים/חצאים.

ROSH KILLER 15-05-07 19:35

היום היה לי זימון לקצין מיון אנ מקווה שהוא ישם על מה שאמרתי לו אם לא אז נראה מה יהיה
דרךאגב גם לי ישצו גיוס ל22.7 אין מצב אבל שאני אתגיס עכשיו ביולי

HHHEELLBBOOYY 15-05-07 19:38

תדחה אחי תפליץ תירוץ

Ori-Silver 15-05-07 20:02

ציטוט:

אז על מה התלוננת אצל הרופא?יענו סימפטומים..
הלכתי לנוירולוג,חישפתי בגוגל תסמינים ואחרי זה הלכתי אליו ועניתי לו על השאלות (כמובן שלפי התסמינים שבאינטרנט)והוא הביא לי מרשם לכדורים ואישור(אל תגיד שזה אישור לצבא תגיד שזה בשביל הריצות בשיעורי ספורט שאתה מאוד סובל בהם בגלל הראש).
חוץ מזה תגיד לו שיש לך מיגרנות של 3-4 פעמים בשבוע,ככה זה יחשב משהו חמור.
אם תעשה את זה יורידו לך לפחות ל-72 (יש מצב טוב שגם ל-45-64)אם תקבל 72 תערער על זה ותביא חוות דעת מרופא אחר ואין מצב שלא יורידו לך ל-45

ציטוט:

השאלה המרכזית היא אם אני יגיד לקצין מיון שאני לא רוצה קרבי, האם הוא יתן לי...
חחח ממש לא....

NIRAN 15-05-07 23:39

אתה הורדת רק על מגרנות או גם על גב תחתון?
ולכמה הורידו לך?

Ori-Silver 15-05-07 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIRAN
אתה הורדת רק על מגרנות או גם על גב תחתון?
ולכמה הורידו לך?

הורדתי רק על מגרנות והורידו לי ל-72 אבל אני עשיתי טעות הייתי צריך להגיד שאני סובל מזה כבר למעלה משנה ואז זה נחשב כבר כרוני ואני אמרתי שיש לי שלושה חודשים....(בכל מקרה אם אני יערער על זה ויביא אישורים אני מוריד ב-99 אחוז ודאות ל-45 )

אחרי זה באתי להוריד על כאבי גב תחתון,שלחו אותי לעשות בדיקת מיפוי עצמות,בא אלי רופא רוסי עם מחט באורך 15 ס"מ ורצה לתקוע לי את זה בעמוד השידרה....ברחתי משם כל עוד אני יכול....

NIRAN 16-05-07 00:14

חחח, אוקיי עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני הולך?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ