|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
טיפול סטרואידי בדלקת
אני סובל כבר כשנה מדלקת בגב שכל פעם חוזרת מחדש עברתי כבר הרבה טיפולים
מכל מני סוגים כדורים אנטי דלקתיים משחות חימומים מסג'ים וכו'. יש לי שבוע הבא תור אצל רופא מומחה וחשבתי לבקש ממנו טיפול בזריקה מקומית של קורטיזון. מה הסיכויים שהטיפול הזה יחסל את הדלקת לצמיתות וכמה קטבולי הטיפול זה ??
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הזריקה וסיכוי ההחלמה של המקום, תשאל את הרופא המטפל.
לגבי התופעות לוואי, זה רק במינון גבוה או מינימום בינוני ובטיפול ממושך. אני קיבלתי כבר שתי זריקות קורטיזון בשנה הזאת, ואין תופעות לוואי גם לא קטבוליות.
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אבל איזה מבסוט אתה מסתובב בחדר כושר כשאתה מסוגל להריח ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() קורטיקוסטרואידים.. לרוב זה מעביר את הדלקת ללא תופעות לוואי חוץ מלהחליש את האזור
הייתי לוקח את זה כאופציה אחרונה אבל אם ניסית הכל אז כנראה שזה הזמן לנסות.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() אני כבר ויתרתי על ניסיון לטפל בדלקת שלי בכתף..זה כל פעם חוזר. גם כל המאסת שריר שלי בחזה ירדה כי חוץ מסמית עם משקל לא גבוה כל תרגיל מזיין לי את הכתף קדמית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניסית לעבוד עם משקולות בודדות באחיזת פטיש, כלומר לאחוז 2 משקולות יד באחיזת פטיש כשהאגרוף האוחז במקביל לגוף וללחוץ כך חזה? לא אותו אפקט אבל החזה עובד לא רע. אני עשיתי כך בזמנו כשהייתי פצוע בכתף כמוך ולא הייתה בעיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העניין הוא ששמעתי על מקרים שהדלקת חזרה בצורה חמורה הרבה יותר אחרי טיפול כזה. הסיבה למקרים האלה יכולה להיות הדילול שנגרם לשריר עקב הטיפול וחזרה לשיגרת אימונים עצימה ?
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() ד"א כתגובה לדלקת של חודשיים בשורש כף היד,אפשר עוד איזשהו טיפול חוץ ממשחה והורדת משקלים?
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש של נייק שעולות 200 ש"ח ומגיעות יחד עם כפפות ויש כאלו שמגיעות בנפרד ועולות פחות אבל פחות נוחות כי הם לא מתחברות לכפפה אלא לאגודל עם גומי. תהדק אותם היטב כל תרגיל מחדש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.infomed.co.il/doSearch.asp?usage=279 תקרא את הדפים האלה ותחפש באתרים טיפול לפציעה שלך, אלה אתרים טובים דווקא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
נראה...אני השבוע אלך לאורטופד כבר,,,הלכו לי אימוניי הבייספס בגלל הדלקת המחורבנת הזו:cry_1:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איך בכלל אתה יודע שזאת דלקת ולא over use של המפרק?, רופא קבע שזה דלקת? או שלפי התסמינים אתה חושב שזה דלקת (חום מקומי, נפיחות מקומית, אודם מקומי, כאב מקומי או מוקרן).
![]() |
#15 |
|
![]() מממ מה הסימפטומים של אובר יוז?
אצלי פשוט אני נקרע מכאבים כשכף היד מתקפלת אחורה אם אתה יודע למה אני מתכוון , תרגילי בייספס עם משקולות הורגים אותי וזה מפריע לי גם בלחיצה צרפתית ועוד..... נשמע כמוד דלקת?
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האחת על רקע חבל חריפה (acute trauma injury) והשניה על רגע שימוש יתר (over use injury) {אולי המקרה שלך} המאפיין לחבלה חריפה היא: פציעה הנגרמת עקב פגיעה חיצונית או עומס גדול חד-פעמי שהופעל על הגוף. הטיפול במקרה הזה הוא: 1. קרח למשך 15 דק' בכל שעה (עד יומיים מהפגיעה) 2. הרמת האיבר שנפגע כלפי מעלה. 3. קיבוע המקום במידת הצורך. 4. המנעות מכל עומס על האיבר שנפגע. המאפיינים לפציעה עקב שימוש יתר היא: כאשר הפציעה נגרמת עקב עומס מצטבר ללא מנוחה מספקת, העומס מתבטא בעוצמת הפעילות ומשך הפעילות. ובמקרה זה הטיפול הוא: 1. הפחתת העומס (משך ועצימות) של האימונים 2. חימום או קירור של האזור שנפגע 3. מריחת משחות נגד דלקת או משחות מחממות. 4. חבישה שתקל על האיזור שנפגע. ציטוט:
הכאבים האלה לאחר פעילות מאומצת? אין כאבים בלילה? יש ירידה בכאב במנוחה במידה והתשובות שלך הם כן, יש סיכוי לדקת כרונית של המקום, בהחלט.
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
כואב בזמן מאמז,בזמן תנועות חדות, בסיבוב כף היד בזווית מסויימת למשל לגרד בג כואב...כואב להפנות את כף היד לגמרי למעלה
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתם נבהלים מקורטיזון
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל