|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז קוראים לי גיל, אני בן 18 מראשל"צ ומכיר את דימי(P-A-N-1-C) מהשכבה.. התחלתי להתאמן בתחילת השנה בערך כשראיתי שאי אפשר כבר להראות ולהרגיש איך שאני...
התחלתי: 100 קילו, היקפים: יד 40 בטן 107 אחוזי שומן 30(30 קילו :S) התאמנתי נטו 4-5 חודשים אינטנסיבים של להוריד שומן ומהר, בעקרון אכלתי ממש מעט והתאמנתי על אירובי 4-5 פעמים בשבוע. אני בערך שלושה חודשים על אותו משקל(מאז שהגעתי למשקל היעד 80) ובדיוק עכשיו דימי הביא אותי לפורום ואני חושב על להתחיל ללכת לגיל. היום: 80 קילו, היקפים: יד 34 ![]() היום אומרים לי שאני נראה שחיף >< ובגלל זה אני רוצה להתחיל ללכת לגיל רק שאני לא יודע אם זה יהיה כל כך אפקטיבי בגלל שאני מתגייס ב 29 ליולי(נכון להיום) ליחידת מחשבים ככה שאני רוב היום אשב ובזמן הפנוי(שעה שעתיים ביום) אנסה לעסוק באירובי בשביל לא לעלות % שומן. היום: http://img291.imageshack.us/img291/3340/susmahonsv5.jpg . תמונות של לפני אין לי תמונות של הגוף יש לי רק של הפנים ואני מעדיף לשמור לעצמי ![]() עריכה אני מטר תשעים+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אתה רואה 80 קילו?!?!?!?...לא הגיוני אלא אם כן אתה לפחות מטר 85..
בכל מה רואים קצח חזה..בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
קיצר אתם לא מאמינים איזה מהפך הבנאדם עבר!!! הוא שקל 100 קילו עם היקף 107 בבטן ועכשיו הוא 77!!! הוריד 30 ס"מ היקף בבטן משהו מטורף!!! חבל רק שהוא עשה את זה לא הכי חכם עם דיאטת כאסח אבל לאט לאט הוא משתקם ( ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה לא נראה 80 קילו, כל הכבוד על הירידה אני מניח שהיית שמן לפני.
הגיע הזמן למסה! בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() לא להאמין שהיית פעם 30% שומן מאה קילו
כל הכבוד! אומנם אין עליך הרבה מסת שריר,אבל כל הכבוד על הירידה במשקל זו כבר התחלה טובה תבנה תפריט לעליה במשקל ותתחיל להתאמן בטירוף! בהצלחה לך וכל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמואל יא שחיףףףףףףףףףףףףףףףףף D:
לך תקרא מאמרים עזוב אותך גיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק אני מאמין שתעזור לו בכל מה שהוא צריך בנוסף לזה שהוא הולך לגיל שזה כבר מצוין. תוכל להשאיר לי אייסי או מסנג'ר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תשאיר את מס' האייסיקיו שלך ואני אוסיף אותך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן דימי הזה תותח... לא להאמין כמה הבן אדם מבין בדברים האלה :p אפשר לשלם לו במקום לגיל ^^.
בכל מקרה אני עכשיו מנסה להעלות במסה התחלתי לאכול יותר וחשבתי שלהוריד באירובי יעזור אבל דימי אמר לי שאין קשר בין הדברים ואירובי זה רק טוב ועדיף לעשות תמיד שלוש ארבע פעמים בשבוע אחרי אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אל תשכח שאתה מסיע אותי בשבת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אמא שלי לא משתמש באוטו ככה שזה כבר התחלה רק שיהיה מוקדם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() יש תמונה של ה"לפני"?
פשוט מסקרן אותי , אין ממש הגיון בדברים 30% שומן 100 קילו על 1.90 זה לא הגיוני אלא אם היית נטו שומן ללא מסת שריר. שיהיה לך בהצלחה תשמור במסה גם על אירובי 3-4 פעמים בשבוע כי יש לך נטייה להשמנה זה רק יעלה אותך יותר "נקי" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תמונות של הפנים וזה לא מחזה יפה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() נראה נורמלי..
חזה בסדר שפר עליון.. ידיים גם.. בהצלחה!
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אחי, עכשיו יש לך בבטן ובכלל בשאר חלקי הגוף עור ממש לא צמוד, כאילו אתה יכול למתוח אותו איזה 10 ס"מ?
חבר שלי שמן לאללה שהרזה אפשר למתוח לו את כל הגוף חחח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אחלה אחי !
כל הכבוד על הירידה עכשיו הגיעה הזמן להפציץ במסה נקייה ! היה טוב גם לקיץ לפחות שהיה מה לראות ![]()
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל