|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הכנתי תוכנית לתקופת המאסה הבאה עלינו לטובה:
קוד:
---------------------------------------------------- Barbell Bench Press 10x3 Barbell Incline Bench Press 10x3 Dumbbell Fly 10x3 Barbell Lying Triceps Extension 10x3 Dumbbell One Arm Triceps Extension 10x3 ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Barbell Squat 10x3 Barbell Standing Calf Raise 10x3 Barbell Straight Leg Deadlift 10x3 Dumbbell Shoulder Press 10x3 Dumbbell Lateral Raise 10x3 ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Weighted Pull-up 10x3 Dumbbell Bent-over Row 10x3 Dumbbell Shrug 10x3 Barbell Curl 10x3 Dumbbell Concentration Curl 10x3 ---------------------------------------------------- כמו שאתם רואים, אני מתכנן לעבוד בצורת ABC. אם הכל יילך חלק, תוך חודשיים-שלושה אני אעבור ל ABCABC. וקצת נתונים: 71 ק"ג על 1.83 (סוף חיטוב עצבני), בעבר התאמנתי מעל שנה וחצי (שיא 87 ק"ג), אחרי הפסקה של כחצי שנה חזרתי להתאמן בבית. ככה שחוץ ממוט, דאמבלז, ספה ומתח אין לי עוד אמצעים. אשמח לקבל הערות והארות בנוגע לתוכנית ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() א.החלוקה שלך לא טובה,אתה עובד יומיים רצוף על היד האחורית(באימון כתפיים האי עובדת חזק)
ב.הטווח חזרות הוא על הפנים,אין עבודה כבדה בכלל. ג.חסר סטים באימון גב. ד.אתה עושה Abc של 3 פעמים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() א+ד. כמו שאמרתי, אני עושה בהתחלה 3 פעמים בשבוע בלבד. מה שאומר שיש לי לפחות 48 שעות מנוחה בין אימון יד אחורית לאימון כתפיים. אם אתה אומר שזה מתנגש, אני יכול להכניס עוד יום מנוחה בין שני האימונים, ולעשות AxxBxCx (מנוחה = x).
ב+ג. תיארתי לעצמי שפה איפושהו יש פאק, אני אשמח אם תוכל לפרט איפה כדאי להוסיף סטים\חזרות וכמה ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אממ אני רואה שאתה מוגבל באמצעים אבל בכל מקרה ..
אני במוקומך הייתי מגוון בחזרות .. לדעתי חזה ויד קידמית לא צריכים לקבל אותם מספר חזרות .. ובבנט אובר רואו למה עם דאמבלים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עם דאמבלז ביד אחת, "מסור", זה פשוט נראה לי הרבה יותר בטוח מחתירה בעמידה עם מוט.
כמה חזרות אתה מציע לשריר גדול וכמה לקטן ?
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה זמני. רק בחודש-חודשיים הראשונים של המאסה. בכ"ז איבדתי המון מאסת שריר, אני לא רוצה ישר להגיע לאימון יתר.
ומה אתה אומר על Abcabc ? אינטנסיבי מדי ?
![]() |
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל אימונים של 3 פעמים בשבוע אימון גוף מלא יעשה עבודה הכי טובה. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן. כמובן שאפשר לנוח ביום אחר. למשל בין A ל B יהיה הזמן האופטימלי.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו...?
![]() |
![]() |
#11 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תוכנית Ab 4 פעמים בשבוע תיהיה עדיפה לך
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא שב Ab אני לא מספיק לתת דגש לכל השרירים, על Fbw בכלל אין מה לדבר...
![]() |