![]() |
תוכנית חדשה, מבקש ביקורת.
הכנתי תוכנית לתקופת המאסה הבאה עלינו לטובה:
קוד:
---------------------------------------------------- כמו שאתם רואים, אני מתכנן לעבוד בצורת ABC. אם הכל יילך חלק, תוך חודשיים-שלושה אני אעבור ל ABCABC. וקצת נתונים: 71 ק"ג על 1.83 (סוף חיטוב עצבני), בעבר התאמנתי מעל שנה וחצי (שיא 87 ק"ג), אחרי הפסקה של כחצי שנה חזרתי להתאמן בבית. ככה שחוץ ממוט, דאמבלז, ספה ומתח אין לי עוד אמצעים. אשמח לקבל הערות והארות בנוגע לתוכנית :jockey: |
א.החלוקה שלך לא טובה,אתה עובד יומיים רצוף על היד האחורית(באימון כתפיים האי עובדת חזק)
ב.הטווח חזרות הוא על הפנים,אין עבודה כבדה בכלל. ג.חסר סטים באימון גב. ד.אתה עושה Abc של 3 פעמים בשבוע? |
א+ד. כמו שאמרתי, אני עושה בהתחלה 3 פעמים בשבוע בלבד. מה שאומר שיש לי לפחות 48 שעות מנוחה בין אימון יד אחורית לאימון כתפיים. אם אתה אומר שזה מתנגש, אני יכול להכניס עוד יום מנוחה בין שני האימונים, ולעשות AxxBxCx (מנוחה = x).
ב+ג. תיארתי לעצמי שפה איפושהו יש פאק, אני אשמח אם תוכל לפרט איפה כדאי להוסיף סטים\חזרות וכמה :jockey: |
אממ אני רואה שאתה מוגבל באמצעים אבל בכל מקרה ..
אני במוקומך הייתי מגוון בחזרות .. לדעתי חזה ויד קידמית לא צריכים לקבל אותם מספר חזרות .. ובבנט אובר רואו למה עם דאמבלים ? |
עם דאמבלז ביד אחת, "מסור", זה פשוט נראה לי הרבה יותר בטוח מחתירה בעמידה עם מוט.
כמה חזרות אתה מציע לשריר גדול וכמה לקטן ? |
ציטוט:
|
זה זמני. רק בחודש-חודשיים הראשונים של המאסה. בכ"ז איבדתי המון מאסת שריר, אני לא רוצה ישר להגיע לאימון יתר.
ומה אתה אומר על Abcabc ? אינטנסיבי מדי ? |
ציטוט:
בשביל אימונים של 3 פעמים בשבוע אימון גוף מלא יעשה עבודה הכי טובה. ציטוט:
|
כן. כמובן שאפשר לנוח ביום אחר. למשל בין A ל B יהיה הזמן האופטימלי.
|
מישהו...?
|
תוכנית Ab 4 פעמים בשבוע תיהיה עדיפה לך
|
הבעיה היא שב Ab אני לא מספיק לתת דגש לכל השרירים, על Fbw בכלל אין מה לדבר...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ